18 December 2014

Ohsenyum : (Video) Lelaki Paling Bodoh




Lelaki ini cuba menurukan barangnya dari lori......pandai sangat!!

Tak Leh Senyum : (9 Gambar) Ngeri Pengujung Terjun Dalam Kandang Singa



Seorang pengunjung zoo di Barcelona, terjun ke dalam kandang singa. Terdapat 3 ekor singa dalam kandang tersebut.  Semua ini terjadi ketika pengujung dating ke kandang singa, dan tiba-tiba seorang lelaki terjun ke dalam kandang tersebut. Dan menyebabkan ramai pengujung menjerit meminta tolong. Mujur ada lelaki berusia 45 tahun, kakitangan di zoo tersebut…berlari dan terus melompat ke dalam kandang singa dan menghalau singa tersebut. Pengujung yang terjun, dibawa ke hospital….terdapat luka dari gigitan dan kuku singa di badan lelaki tersebut, walau pun keadaan serius…tetapi stabil.


Polis masih menyisat kenapa pengunjung tersebut terjun ke kandaang singa…Jom tengok keadaan semasa kejadian…

Ohsenyum : ( 4 Gambar) Pakaian Penyanyi British Yang Terlampau Sexy


Pelik penyanyi dan penulis lagu Emma Charlotte Aitchison yang terkenal di Negara barat, muncul dikhalayak ramai dengan pakaian yang sangat terang…..jom tengok pakaian penyanyi ini…..agaknya Artis Malaysia nak ikut macam ini ke???....

Ohsenyum : (8 Gambar) Menghias Rumah Pada Malam Krismas Yang Menarik



Tradisi menghias rumah pada malam Krismas semangkin popular dan tersebar luas di negara-negara Barat, antaranya penduduk bandar Hedge End, Hampshire, UK. Jom tengok keadaan rumah mereka……..

17 December 2014

Ohsenyum : (Video) Cara Mencuri Handphone




Kes ini berlaku di china, dia pura-pura membersihkan meja......dan....

Ohsenyum : (5 Gambar) Cara Pembuatan Filem Lucah Yang Sebenar


tentu korang perna tengok kan...jangan nak tipu....tapi perna ke korang tengok the making filem lucah???....Inilah cara sebenar membuat filem lucah.....

Ohsenyum : Punca Masalah Kabel Rumah



tak pernah aku tengok mana-mana tempat kabel macam ini.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...