19 May 2016

Ohsenyum Sadis : ( 7 Gambar) Kulit Kepala Hilang Akibat Mesin


kes berlaku di china, seorang wanita dikenali sebagai Zhang...mengalami kecederaan teruk apabila kulit kepalanya telah koyak akibat mesin membuat makanan haiwan. Sadis....jom tengok sepenuhnya...



AMARAN : JANGAN TENGOK KALAU ANDA TIDAK BERANI!!!

Ohsenyum: ( 3 Gambar) Seekor Katak Memiliki Kemaluan Yang Besar


Seorang lelaki menjumpai seekor katak yang lain daripada yang lain.....ini kerana katak ini memiliki kemaluan yang besar...dari katak-katak yang lain.....pelik bukan...jom tengok sepenuhnya...


Ohsenyum Game : Cari 7 Perbezaan Gambar Ini Part


Jom cuci mata korang.....dengan mencari 7 perbezaan gambar ini......


18 May 2016

Ohsenyum : ( 7 Gambar) Siapa Waniata Seksi Ini


Siapa wanita seksi ini? dia adalah .....tengok sepenuhnya....

Ohsenyum : ( 7 Gambar) Festival Paling Best Dan Ganas Di Jepun


Inilah dia, festival dikenali sebagai Yamadasi, bermaksud "yang keluar dari gunung"....festival ini sangat ganas sehinggakan peserta akan mengalami patah kaki, tangan, tuang rusuk dan macam-macam lagi...jom tengok sepenuhnya....


Ohsenyum Sadis : (8 Gambar) Kes Rogol Di Indonesia Yuyun


Kes berlaku di indonesia, seorang gadis berusia 14 tahun dirogol dan dibunuh oleh 14 lelaki ketika  dalam perjalanan pulang dari sekolahnya.  Susulan kejadian 12 dari 14 suspek ditahan dan 7 daripadanya masih dibawah umur 18 tahun. Menurut pihak polis Yuyun diseret oleh sipelaku yang dikenalinya ke dalam hutan sebelum dirogol dan dan dibunuh. Jom tengok sepenuhnya......manusia ikut hawa nafsu.........

17 May 2016

Ohsenyum : (10 Gambar) Janda Seksi Dan Mengoda


Peeee tu dia.....janda seksi dan mengoda....siapa tak nak??? janda....tu! berpengalaman....tapi kali ini yang fail lah!..jom tengok sepenuhnya..


Ohsenyum : (8 Gambar) Inilah Asrama Pekerja iPhone Di China


Inilah asrama pekerja iPhone di china, Wartawan Daily Mail melawat dan mendapati kehidupan pekerja iPhone di china penuh sesak, seperti penjara. Dalam bilik kecil yang memuatkan sehingga 12 orang. Banyak lagi ...jom tengok sepenuhnya.....sedih bila melihat keadaan sebenar di sana....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...