2 March 2015

Ohsenyum : Cinta Tak Kenal Tempat


sepasang kekasih......yang sangat romantic. Terbaiklah.....tengok ini..

Ohsenyum : (10 Gambar) Cara Orang Kaya Menjual Barang Di China



Hebatnya negara china...orang kaya pun pergi menjual tepi jalan......negara kita patut buat......jom tengok sepenuhnya...

Ohsenyum : (5 Gambar) Cara Pencuri Sembunyikan Diri


Berlaku di Ekaterinburg. Seorang lelaki berusia 31 tahun..didakwa sebagai pencuri. Sebagai tindakan pihak polis datang ke rumahnya untuk menahan lelaki ini….jom tengok dimana dia sembunyi ketika pihak polis ingin menahannya….

Ohsenyum : Kedai Jual Alat Seks Terbaik!


Berapa ramai yang dah guna......bagus betul kedai ini.......

20 February 2015

Ohsenyum : (Video) Wanita Memiliki 3 Buah Dada



Perempuan ini nak sangat memiliki 3 buah dada.....dan sanggup melakukan pembedahan demi menarik minat orang ramai melihatnya.....jom tengok sepenuhnya....!!

Tak Leh Senyum : Rongga Mulut Akibat Shabu



Ini adalah rongga mulut seseorang yang penagih syabu. Untuk pengetahuan korang…Syabu ialah nama panggilan (street name), iaitu sejenis dadah. yang berada dalam kumpulan SUMUIAN yang mana istilah saintifiknya "dMethamphetamine hydrochloride". Perkataan syabu sebenamya berasal daripada bahasa Tagalog di negara Filipina dan ianya telah menjadi satu nama yang popular digunakan di Sabah oleh kerana pengaruh pengguna -pengguna dan pengedar-pengedar 'pioneer' di Sabah yang terdiri daripada pendatang tanpa izin yang berbangsa Filipin.

AMARAN : JANGAN TENGOK KALAU ANDA TIDAK BERANI!!!

Ohsenyum : (10 Gambar) Negara Jepun Yang Pelik



Macam-macam ada.....tengok je lah....

Ohsenyum : Tatto Paling Sadis


Tak lah sadis sangat cuma.....terlampau....nak tahu apa dia...jom tengok sepenuhnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...