28 April 2016

Ohsenyum : (3 Gambar) Kaum Wanita Wajib Beli Beg Tangan Ini


Kepada peniaga diluar sana cuba juga benda ini. Ini salah satu cara menyelamatkan beg tangan wanita daripada diragut.....siapa cepat dia dapat!!...jom tengok sepenuhnya


Ohsenyum : (9 Gambar) Lukisan Yang Kreatif Artis Itali


Sungguh kreatif orang ini.....jom tengok sepenuhnya....

Ohsenyum : (10 Gambar) Menarik Dilihat Dengan Mata


jom tengok sepenuhnya.....ada-ada saja...


27 April 2016

Ohsenyum : ( 7 Gambar) Pegawai Kastam Merampas 25,000 Kulit Ular Sawa


Kes berlaku di china, pegawai kastam berjaya menahan seorang penyeludup yang membawa kulit ular sawa yang berbagai warna. Jumlah nilat kulit ular sawa yang di rampas lebih kurang 10 juta dollar. jom tengok sepenuhnya.... bahan "ori" ini...



Ohsenyum : (8 Gambar) Keadaan Aweks Bila Mabuk 18SX


inilah, kalau dah mabuk.....lupa diri, jom tengok sepenuhnya....

Ohsenyum : (10 Gambar) Lukisan Hukuman Binatang Pada Manusia


Beginilah cara kita menghukum binatang demi kepuasan hati kita......jom tengok sepenuhnya.



Ohsenyum : ( 10 Gambar) Kehidupan Manusia Yang Unik Dan Pelbagai


ini lah manusia...kehidupan yang pelbagai.....jom tengok sepenuhnya....



26 April 2016

Ohsenyum : ( 9 Gambar) Badan Lelaki 60 an Masih Bergetah


Lelaki china dikenali sebagai Lian Xian, berusia 60 an....dan memiliki fizikal badan yang masih bergetah.....walau pun usia belian meningkat, tetapi beliau masih aktif dalam dunia sukan terutamanya...dalam bidang kereta. Jom tengok sepenuhnya.....peee!!..

Ohsenyu : (8 Gambar) Cara Meniru Yang Paling Terbaik


Jom belajar.....cara atau kaedah meniru yang terbaik.....mungkin ini boleh membantu anak-anak anda berjaya....itupun kalau tak ditangkap.....jom tengok sepenuhnya.


Ohsenyum Sadis : (2 Gambar) Gadis Lesbien Bunuh Diri Dengan Kereta Api


dua orang gadis mati digilis kereta api semasa bercium di atas trek kereta api. Pemandu kereta api itu memberi isyarat amaran...namun tidak dipeduli. Pemandu kereta api cuba menarik brek kecemasaan, tetapi barang muatannya sangat banyak......akhirnya. Dua gadis mati...jom tengok sepenuhnya...

25 April 2016

Ohsenyum : (5 Gambar) Cerita Kartu Yang Sadis


ideanya....memang pelik. jom tengok sepenuhnya....

Ohsenyum Sadis : ( 10 Gambar) Wajah Mengelembung Seperti Balon



Penyakit dihadapi Jennifer Hiles adalah Arteriovenous Malformation, yang membuat permukaan wajahnya mengelembung seperti balon kecil.  pada usia 11 tahun, balon kecil yang berada di wajah beliau...meletup dengan tiba-tiba.....beliau hampir maut akibat kecederaan teruk itu.....dan kini Beliau terpaksa menjaga permakanan daripada penyakit ini....menjadi teruk.....jom tengok sepenuhnya....


Ohsenyum : (9 Gambar) Photoshop Yang Kreatif


hari demi hari...teknologi makin hebat.....tengok sepenuhnya ini....dari photoshop....kreatif bukan...unik...pelik! 


24 April 2016

Ohsenyum : ( 10 Gambar) Siapa Lahir 70 an Pasti Rindu Ini


Siapa lahir tahun 70 an.....mesti ingat benda ini kan......rindu pada zaman ini. Terkenang zaman dulu....huhuhuh. Bagi budak sekarang bila tengok benda ini....rasa pelik kot. jom tengok sepenuhnya......kenangan manis korang.


Ohsenyum : (10 Gambar) Fotoshot Yang Menarik Dengan Baby


Menariknya gambar ini.....kebahagian berumahtangga......jom tengok sepenuhnya....sayangilah keluarga anda!


21 April 2016

Ohsenyum Sadis : Hidung Tertusuk Dawai


Tak tahu ini kes apa....tapi sungguh sadis...hidung lelaki ini.
jom tengok sepenuhnya...





AMARAN : JANGAN TENGOK KALAU ANDA TAK BERANI !!!

Ohsenyum : (9 Gambar) Kerusi Unik Untuk Penduduk Bandar



Kerusi Unik.....idea untuk kawasan bandar.  Kepada majlis perbandaran....ini idea terbaik untuk membanggunkan kawasan bandar dengan menarik dan unik....bukan pelik! Jom tengok sepenuhnya.....


Ohsenyum : (4 Gambar) Patung Pelik Di Ireland


patung ini di Ireland County Wicklow.....hebat. menarik....dan pelik. jom tengok sepenuhnya....

20 April 2016

Ohsenyum Sadis : Jual Telinga RM8 Ribu


Lelaki ini mulai terkenal di media sosial....dan sekarang dia cuba mengambil kesempatan dengan menjual telinganya dengan RM8,000 atau 2,000 euro...jom tengok sepenuhnya...


Ohsenyum : (9 Gambar) Bukti Perempuan Depan Camera Je Cantik


Ini dia bukti depan camera jak cantik....maklumlah edit....atau 360 hehehe. Tapi hakikatnya.....inilah dia...jom tengok sepenuhnya......memang pelik dunia sekarang ini...kena hati-hati.


Ohsenyum Sadis : ( 3 Gambar) Lelaki Kena 39 Jahitan Di Mulut


Lelaki ini berusia 27 tahun, telah dikerat di mukanya dengan pisau...oleh sekumpulan lelaki gangster. Beliau dikejarkan ke hospital dan mendapat 39 jahitan di muka....jom tengok sepenuhnya.....sadis oooo!

19 April 2016

Ohsenyum : Ini Baru Namanya "Semangat Kental"


Tengok ini.....usaha tak kenal rupa....


Ohsenyum : (10 Gambar) Wajah Mereka Di Zaman Muda Dan Tua


Tu dia....beza muka mereka dari zaman muda dan tua.....ada yang terlampau pelik.....sampai dah tak boleh kenal....sangat jauh bezanya...jom tengok sepenuhnya....di akhir gambar...tu lain dari yang lain. Jangan Marah!


Ohsenyum : ( 4 Gambar) Sedih Tengok Kereta Macam Ini


Sayang tengok gambar kereta macam ini......paling sedih...di akhir gambar...
jom tengok sepenuhnya.....

18 April 2016

Ohsenyum : Orang Arab Pun Ada Yang Tak Betul



Ingat masyarakat arab semua bagus ke? tak...mereka juga manusia.....jom tengok ini sepenuhnya....

Ohsenyum : (8 Gambar) Lukisan Pelik Dan Sadis


Lukisan pelik dan sadis.....hebat orang jepun ini....jom tengok sepenuhnya....



Ohsenyum Sadis : (3 Gambar) Wajah Lelaki Sebelum Pembedahan Hidung


Kes berlaku di brazil, lelaki ini berbelanja 430 ribu dollar demi berwajah seperti patung lelaki. Namun setelah pembedahan.....beliau mengalami masalah pernafasan dan terpaksa mengubah hidung beliau.....dengan membuat lubang baru di hidungnya..bagi membolehkan dia bernafas.....kasian!! jom tengok sepenuhnya...



17 April 2016

Ohsenyum : (10 Gambar) Inilah Berfikir Di Luar Kotak


Ramai pakar motivasi selalu cakap...berfikir diluar kotak.......agaknya macam ini kot. jom tengok sepenuhnya....macam-macam ada....ada yang pelik oooo....


14 April 2016

Ohsenyum : (6 Gambar) Aweks Hot Tunggang Motorsikal


Jom tengok yang hot-hot....malam jumaat ini....


Ohsenyum : ( 10 Gambar) Kan Bagus Kalau Ada Di Malaysia


Inilah syarikat dikenali Expedia adalah tempat terbaik untuk bekerja di UK. Syarikat ini sangat menitik berat pada para pekerjanya. Oleh itu, mereka membina sebuah pejabat yang memiliki keistimewaan. Antaranya alat permainan, sukan...dan tak lupa juga bonus dari 8 ribu ke 14 ribu sekirannya mereka berkerja lebih masa sepanjang tahun. Hebat bukan.....siapa berminat nak kerja di sini.....jom tengok sepenuhnya...


Ohsenyum : ( 3 Gambar) Kemalangan Sadis Kereta Tertusuk Kayu



kemalangan....macam-macam keadaan....kali ini, kereta tertusuk kayu. Pelik bukan....mujur tidak kecederaan dilaporkan.....kalau tak, peeeee....jom tengok sepenuhnya....

13 April 2016

Ohsenyum Sadis : Apa Makna Gambar Ini


Apa makna gambar ini....pada korang. Mendalam maksud gambar ini...sila share dengan rakan korang.....


Ohsenyum : ( 8 Gambar) Senyum Jelah Part 78


Lama tak buat, senyum jelah.....jom tengok ini macam-macam ada...ada pelik, unik....dll.


Ohsenyum : ( 3 Gambar) Sebuah Van Jenazah Jenama Porsche



Kes kali ini di Itali, sebuah kereta jenama kereta Porsche menjadi sebuah kenderaan yang diubah suai untuk mengangkut jenazah atau keranda. Pelik sungguh.... untuk pengetahuan korang kereta ini memiliki enjin V8 4.8 liter iaitu 570 kuasa kuda, atau lebih mudah...enjinnya lebih kurang seperti lori 10 tan.....bayangkan!! pelik-pelik...jom tengok sepenuhnya.....

12 April 2016

Ohsenyum : Dalam Kebel Elektrik Yang Ngeri


Peeee...haiwan cuba bunuh diri...daripada dimakan oleh bangsa sendiri.....tengok sepenuhnya.....


Ohsenyum : ( 10 Gambar) Rupa Lelaki Menjadi Naga


Seorang lelaki dikenali sebagai Richard Hernandez dari Arizona. Ingin menukar wajahnya menjadi naga....wanita. Beliau seorang lelaki, bertukar menjadi seorang wanita...dan menjadi seekor naga betina. Pelik, beliau sanggup memotong telinga demi obsesi berwajah naga.....jom tengok sepenuhnya.....



Ohsenyum : ( 3 Gambar) Buaya Ditangkap Di Florida


kes di florida, mereka berjaya menangkap seekor buaya sepanjang 4.5 meter dan beratnya lebih kurang 360 kg.  Ini kira bayi.....kalau bapanya tak tahu macam mana besarnya......jom tengok sepenuhnya....gambar unik

11 April 2016

Ohsenyum : Mak Dan Anak Yang Hot


Awek hot dikenali sebagai Anna Nystrom dia seorang ibu. Dia berkerja sebagai model amatur di Stockholm Sweden.  Cuba teka...mana satu anak...mana satu mak....



Ohsenyum : ( 9 Gambar) Sebab Kenapa Jangan Percaya Wanita


Inilah, antara sebab kenapa jangan percaya wanita..... Artis makeup dikenali sebagai Goar Avetisyan, menggunakkan wanita sebagai model makeupnya ......sebelum dan selepas makeup. Nampaknya bezanya.....jadi, jangan percaya sangat dengan wanita terutaman wajah....boleh dikatakan bukan wajah mereka yang sebenar. " mak kata, nak tengok wajah wanita yang sebenar...selepas bangun tidur"...jom tengok sepenuhnya.....ini kira pelik lah kan.....lol!


Ohsenyum : ( 6 Gambar) Pelupusan Motorsikal Di China


Kes di china, salah satu masalah utaman di bandar china Shenzhen ialah motorsikal.  Pihak polis telah berjaya merampas motorsikal sebanyak 18,000 buah motorsikal dalam masa 11 hari, atas kesalahan kenderaan yang tidak berdaftar. Banyak gila.....kes di china macam-macam hal....tengok sini sepenuhnya.....



10 April 2016

Ohsenyum : ( 6 Gambar) Minggu Suci Pope Francis



Pope Francis, mengadakan ritual membasuh kaki di bandar Castelnuovo do Porto Rom. Pope Francis ini membasuh kaki dan mencium kaki 11 pelarian. Pelik kan....apa-apa pun jom tengok sepenuhnya...

Ohsenyum : ( 4 Gambar) Senangnya Hati Nampak Benda Ini


Siapa tak senang hati....tengok benda ini...



8 April 2016

7 April 2016

Ohsenyum : (8 Gambar) Cosplay Untuk Awek Yang Hot


Pilih mana korang suka......jom tengok sepenuhnya....

Ohsenyum : (8 Gambar) Masalah Perumahan Di China



Ini yang berlaku di China.....bukan senang menyuruh orang lain berpindah ke tempat lain.....sekiranya kita tidak menyediakan tempat tinggal bagi mereka. Ini lah jadinya...ada yang di beri tempat tinggal.....ada yang tidak. Hebat.....jom tengok sepenuhnya....


6 April 2016

Ohsenyum : Binatang Mati Di Tempat Pelik


pelik sungguh....tempat binatang ini mati...nak tahu...jom tengok sepenuhnya....



Ohsenyum : (7 Gambar) Berhati-Hati Sofa Palsu Dari Filipina


Korang dinasihatkan berhati-hati memberli sofa kerusi. Tengok ini, sofa ini sangat murah......sofa ini dibuat daripada sekeping papan lapis, kayu usang....beberapa kes berlaku, jualan sofa palsu di wilayah Pampanga, Filipina. Walau pun belum sampai ke Malaysia.....mungkin ia boleh terjadi. Sediakan payung sebelum hujan. Jom tengok sepenuhnya.....


Ohsenyum : ( 7 Gambar) Barang kemas Untuk Bahagian Kemaluaan


Tu dia.....barang kemas.....untuk bahagian kemaluan. Kes ini berlaku di Singapura, koleksi luar biasa untuk diniagakan....barang kemas ini dijual secara online dengan harga $ 170 dollar.  Siapa berminat nak beli???? nak linknya.....hehehe baik tak paya! jom tengok sepenuhnya.....


5 April 2016

Ohsenyum : Cara Mengatasi Masalah Kuku Kaki



Ini mungkin boleh membantu korang....terutamanya yang mengalami masalah kuku kaki....seperti ini. Senang je.....


Ohsenyum : (7 Gambar) Pengubahsuaian Yang Pelik


mereka mungkin bosan dengan apa yang mereka ada......memang nampak unik, tapi sangat pelik.......jom tengok sepenuhnya...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...