30 June 2015

Ohsenyum : Pembelajaran Yang Unik


Nampak sangat dorang bersungguh sungguh....tak ada pun yang tersenyum-senyum melakukannya........

Ohsenyum : (5 Gambar) Bergambar Bersama Pelakon Lucah


Berlaku di Chicago....di adakan setiap setahu sekali...dimana terdapat lokasi terbesar filem luca Amerika Syarikat....di mana orang ramai boleh datang dan bergambar bersama pelakon yang mereka suka....jom tengok sepenuhnya.....kat Malaysia tak nak buat ke???

Ohsenyum : (3 Gambar) Buka Kunci Basikal Di Kepala


Seorang budak lelaki berusia 20 tahun, telah dibawa ke Jabatan Bomba di bandar British Covertry pada awal pagi. Atas tujuan membuka kunci basikal yang berada di lehernya.....kasian budak ini...jom tengok sepenuhnya....

29 June 2015

Ohsenyum Sadis : Rahang Gigi Patah



Menurut laporan lelaki ini, bergaduh......jom tengok......sakit tu!

Ohsenyum (8 Gambar) Cara Pendatang Asing Datang Ke England


Berlaku di kawasan sekitar Calais Perancis..Pendatang haram dari Afrika dan Timur tengah cuba memasuk kawasan britain...dengan menggunakkan kenderaan yang ada....jom tengok aksi mereka....

Ohsenyum : (8 Gambar) Awek Kerja Kilang Jadi Model Punggung


Seorang wanita berusia 31 tahun, dikenali sebagai Patricia Washington yang tinggal di Detroit. Dia ingin menjadi seorang model...oleh kerana kesukaran mendapat pekerjaan. Dia terpaksa berkerja di kilang. Namun oleh kerana dia memiliki penuggung yang besar dan menarik.....dia menjadi tumpuan orang ramai.....dan dapat duit sampiang menjadi model...punggung....jom tengok sepenuhnya....

26 June 2015

25 June 2015

Ohsenyum : Dunia Binatang Yang Unik Dan Menarik




Pelik dan menarik......tak perna aku nampak binatang makan benda ini....besar gila....

Ohsenyum (10 Gambar) Wanita Kurus Nampak Seksi Ke??


cantik ke wanita kurus macam ini???......ada yang nampak cantik....ada yang nampak simpati....hehehe...jom tengok sepenuhnya///










Ohsenyum : (6 Gambar) Patung Seks Terkini Bakal Dijual Pada 2017


Syarikat terkemuka telah mengumunkan, patung silicon untuk seks akan ditambah dengan tindak balas bercakap.  Patung silicon ini bakal dijual pada tahun 2017 dengan harga setiap satu patung 10 000 dollar, manakalah yang murah tanpa bertindak balas 6,500 dollar….jom tengok sepenuhnya….siapa berminat??? Dunia….makin lama makin pelik…

24 June 2015

Ohsenyum : Sadis Kuku Hilang


Peeeee....sakit tak terkata......kenapa kaum wanita diluar sana.....tengok ini....

Ohsenyum : (9 Gambar) Pakaian Sukan Dengan Fesyen Terkini



Inilah baju sukan yang terkini....2015. Siapa berminat.......unik dan menarik....

Ohsenyum :(5 Gambar) Pasangan Buktikan Cinta Itu Buta


Inilah namanya cinta itu buta......janji hatinya baik...apa salahnya kan.......tentu ramai wanita di luar sana cemburu dengan pasangan ini......jom tengok sepenuhnya.

23 June 2015

Ohsenyum : Biar Betul Ini?????



Bukan menghina....cuma hairan......betul kah ini???....

Ohsenyum : (4 Gambar) Kereta Mewah Menjadi Mangsa


Seorang lelaki yang tidak dikenali telah menyerang kereta mewah di kawasan tempat letak kereta. Kereta mewah yang terlibat SUV Porsche Cayenne dan Mercedes-Benz. Jom tengok sepenuhnya….kes ini berlaku di Yekaterinburg

Ohsenyum : (4 Gambar) Botol Kaca Dalam Perut sadis


Macam mana botol kaca masuk ke situ??? tak pasti sama ada perut...atau dari dubur atau pun dari kemalauan bagi kaum wanita......

12 June 2015

Ohsenyum : (3 Gambar) Kalau Ia Ada Di Dapur Anda


Kalau tiba-tiba korang pergi ke dapur......ternampak ini.......fuuuuuu!!!!

Ohsenyum : Penyebab Tayar Pancit Paling Sadis



Siapa sangka benda ini boleh pancitkan kereta anda........macam mana ia terjadi???

Ohsenyum : (3 Gambar) Masalah Gigi 10 Tahun Lepas


Berusia 48 tahun Angie Barlow berusia 48 tahun, dia mulai takut pada doktor gigi selepas prosedur pergigian dia jalani. Lebih daripada 10 tahun Angie atasi masalah gigi drop-down dengan superglue. Selepas kimia berkarat bahagian gusi atas, dia terpaksa menghabiskan kesemua simpanannya untuk mengembalikan senyuman manisnya. Jom tengok sepenuhnya……ada duit, tak jadi masalah….kan!!

11 June 2015

Ohsenyum : Macam Ini Kah Nak Mencuri Basikal??


Pencuri basikal paling teruk....


Ohsenyum : (7 Gambar) Festival Daging Anjing Di China


Ini adalah Festival Daging Anjing yang berlaku di China. Pihak berkuasa tempatan telah mengharamkan tradisi ini, namun terdapat segelintir rakyat china masih mengamalkannya…..jom tengok sepenuhnya…..

Ohsenyum : (8 Gambar) Kereta Over Modified


Kereta modifited yang sangat over.......

10 June 2015

Ohsenyum : Lelaki Berbadan Sasa



Memang nampak sasa badan lelaki ini.....peeeeeeee

Ohsenyum : (5 Gambar) Beliau Memiliki Tangan Paling Besar


Amerika Jeff rukoborets Deyb (Jeff Dabe) memiliki tangan yang sangat besar….beliau mengikuti pertandingan gusti lengan…..tetapi tidak sampai hingga antarabangsa….tak semestinya tangan besar kuat….jom tengok sepenuhnya……

Ohsenyum : (2 Gambar) Lelaki Menyamar Untuk Mengintip



Berlaku di Bandar Zaozhung. Seorang lelaki berpakaian wanita berjaya ditangkap kerana cuba menyamar bagi tujuan mengintip wanita-wanita di dalam bilik mandi. Jom tengok sepenuhnya…

9 June 2015

Ohsenyum : Tatto Paling Kejam Dan Ngeri Serta Sadis


Siapa berani buat tattoo macam ini.....fuuuuuu..... "sakitnya tu di sini" 

Ohsenyum : (4 Gambar) Tsunami Di Pantai New Jersey Biar Betul??


Mereka yang melihatnya sungguh terkejut…..gelombang tsunami yang sangat besar…..ianya berlaku pada ari Ahad…..sebenarnya ia  bukanlah tsunami…..jom tengok sepenuhnya….

Ohsenyum : (10 Gambar) Hasil Seni Yang Kreatif Dan Menarik



Tengok ini bertapa kreatifnya mereka.......jom tengok sepenuhnya.....

8 June 2015

Ohsenyum : Hukuman Tentera Mabuk Semasa Bertugas



Inilah hukuman di sebuah negara......hukaman terhadap tentera yang mabuk semasa bertugas....

Ohsenyum Sadis : (8 Gambar) Anjing Merana Tidak Dapat Makan Dan Minum


Manusia kejam, sanggup melakukan kekejaman terhadap anjing ini. Anjing ini dikenali sebagai Caitlin…..akibat kekejaman tuannya anjing ini tidak dapat makan dan minum….hasil siasatan polis tuan anjing ini berjaya ditangkap. Berusia 41 tahun dikenali sebagai William Leonard Dodson…jom tengok sepenuhnya…

Ohsenyum : (6 Gambar) Penampilan Lelaki Asia Yang Pelik


Seorang lelaki dikenali sebagai Liu Zi- Chen berusia 18 tahun. Dalam rangkaian media social di china beliau dikenali sebagai Ular Roh Boy. Ramai wanita yang ingin berkenalan dengan beliau…..kerana wajah beliau….jom tengok sepenuhnya……

5 June 2015

4 June 2015

Ohsenyum : (4 Gambar) Lelaki Pelik Berpakaian Kulit


Lelaki pelik ini......entah kenapa dengan otak dia sampai sanggup berpakaian seperti itu....issssss...tengok sepenuhnya.........

Ohsenyum : (8 Gambar) Pengawet Binatang Yang Masuk Air



Dah yang jadi kalau pengawet binatang yang otaknya kat lutut......jom tengok sepenuhnya....

3 June 2015

Ohsenyum : Khas Untuk Anak Dara Tua


pada anak dara tua......jangan marah ahh!! 

Ohsenyum : (10 Gambar) Pertunjukan Tattoo Di London 2015



Ini Festival Great Tattoo British Show  di London pada tahun 2015, di sini anda boleh lihat jenis-jenis tattoo yang ada dan pelbagai rupa manusia hasil dari tattoo mereka….jom tengok sepenuhnya…..

Ohsenyum : (6 Gambar) Singa Raja Rimba Taik Kucing


Seorang jurugambar dapat merakam aksi sang singa.....jom tengok sepenuhnya....apa yang berlaku.....

2 June 2015

Ohsenyum: (4 Gambar) Remaja Perempuan Yang Hot Tapi...


Jasmine Gasimov, seorang pelajar dari Universiti Leverpool berusia 19 tahun. Dia memilik wajah yang cantik…tapi…..dia memiliki hormon yang berlebihan….terutamanya bahagian kakinya….jom tengok sepenuhnya…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...