28 February 2014

Ohsenyum : Seksinya Dia Tidur


Amboi....seksinya.....sampai nampak....issss....!!

Ohsenyum : (16 Gambar) Tentera Wanita Negara Israeli



Inilah tentera wanita negara Israeli...semua cute-cute!!......

Ohsenyum : (8 Gambar) Wanita Yang Gilakan Kecantikan WTF


Wanita yang suka sangat dengan kehidupan silikon demi kecantikan, sehinggakan sanggu melakukan pembedahan dan mengubah wajah mereka secara mendadak. Wanita ini dikenali sebagai Tijana dan Sanja , jom kita lihat wajah mereka…gambar di atas ini pada tahun 2008.

Tak Leh Senyum : (4 Gambar) Lelaki Bunuh Diri Kerana Cinta




Kecewa cintanya ditolak, seorang lelaki membunuh diri dengan menggantung diri di pokok berhampiran kilang tempat kerjanya di Zon Perindustrian Bebas (FIZ), di sini, semalam.

Ohsenyum : (6 Gambar) Jumpa Duit Siling Bernilai RM32.7 Juta


 Satu pasangan yang membawa anjing mereka bersiar-siar terjumpa ‘harta karun’ yang dianggarkan bernilai AS$10 juta (RM 32.7 juta) dalam bentuk wang emas yang kelihatan seperti baru tertanam berhampiran sebatang pokok.

27 February 2014

Ohsenyum : Khas Untuk Lelaki Yang Mati Pucuk



Sebelum aku dimarah.....ini hanya hiburan semata-mata ye....!! jangan marah.....beli jangan tak beli...kalau suami yang penat..malas nak layan isteri...guna ini!!.....mudah senang!!...yang baru kahwin...tak perlu kot!! maklumlah isteri nampak macam gula-gula...hari-hari nak makan!!....berminat???

Ohsenyum : (5 Gambar) Anak Kumpulan The Beatles



Inilah anak-anak ahli kumpulan the beatles...ok tak?

Ohsenyum : (10 Gambar & Gif) Khas Untuk Orang Dewasa



dewasa...terutamanya orang yang dah kahwin...maklumlah malam ini kan malam jumaat....!! sebagai motivasi ini hari, jom tengok gambar ini...

Ohsenyum : (12 Gambar) Mereka Serupa Tapi Tak Sama



Mereka serupa tapi tak sama......faham??? tengok je lah

Ohsenyum : (10 Gambar) Hanya Di Russia


ada-ada saja.....tengok ini...!!

26 February 2014

Ohsenyum : Perbuatan Yang Terlampau


Amboi....seronok nampak.....kalau tak tahan tu...p lah tempat yang sesuai.....ini tempat awam lah pacik....!! eeeee

Tak Leh Senyum : (3 Gambar) Jenazah Ditinggal Di Tepi Jalan




 Kekecohan telah tercetus bilamana satu jenazah yang telah lengkap dikafankan telah ditemui ditepi jalan di Bukit Minyak, Bukit Mertajam pagi ini. Jenazah tersebut telah ditemui oleh para pengguna yang sedang menggunakan jalan yang berhampiran Bulatan Kawasan Perindustrian Tambun, Bukit Minyak, Pulau Pinang awal pagi ini.Pihak Polis masih menjalankan siasatan buat ketika ini bagi mencari jawapan akan insiden ini. – Terengganu Today

Ohsenyum : (10 Gambar) Wajah Karton Yang High-Definition


Ini lah wajah karton.......yang HD....ok tak?
Mario

Ohsenyum : (13 Gambar) Blogger Dari Japan WTF


Seorang penulis blogger di laman humor jepan yang dikenali sebagai Mr Sebuyama. Dia mengambil keputusan untuk menunjukkan kepada semua orang “how one sweater can be used to stay warm without spending unnecessary money!”…..ada-ada saja blogger jepun ini…

Ohsenyum : Pekerja Bank Ketawa Ketika Di Rompak



Sebuah bank di Shanghai apabila kakitangan wanita itu tidak menunjukkan sebarang rasa takut, malah sempat menoleh ke arah rakannya yang berada di belakang dan ketawa.

Dia seolah-olah berkata,” Perompak ini ingat dia boleh merompak bank ini agaknya!”.
Sebelum itu, seorang pelanggan wanita segera beredar apabila melihat kehadiran perompak itu.

Ohsenyum : (10 Gambar) Manusia Yang Pelik Sikapnya



Macam-macam ada......manusia ini kan unik!!

25 February 2014

Tak Leh Senyum : Terperanjat Tengok Gambar Ini


 Ini perbuatan yang terlampau, sebenarnya gambar ini telah diedit seoleh-oleh mereka sedang membuat isyarat lucah. Kalau pun marah dengan mereka ini atas dasar perbezaan pendapat atau pun politik, janganlah sampai tahap macam ini. Ingat dosa fitnah lebih teruk dari membunuh….


Ohsenyum : (9 Gambar) Wanita Yang Anda Tergila-Gila


Kalau nak cari calon isteri.....inilah masanya...Pilih mana satu korang suka!!!...

Ohsenyum : (10 Gambar) Aksi Mereka Menyelamatkan Binatang



walau pun binatang...mereka perlu diselamatkan......tak kisah binatang apa sekali pun!!....tengok aksi mereka ini....

Tak Leh Senyum : (9 Gambar) Wanita Ditimbuni Simen



Wanita Cina berusia 35 tahun telah terperangkap di dalam keretanya di Fuzhou, wilayah Fujian selepas sebuah lori simen tertumpah ke seluruh kenderaan itu. Dia terperangkap di bawah bumbung, dan dihancurkan selama 40 minit. Penyelamat mula mendengar meraung beliau dan 40 minit kemudian beliau dapat di tarik keluar. Wanita tersebut hanya mengalami kecederaan ringan..jom tengok aksi penyelamat..

Tak Leh Senyum : (6 Gambar & Video) Saat Cemas Selamatkan Bayi




Di sebuah lebuh raya di Miami, kecoh apabila seorang wanita cuba untuk menyelamatkan seorang bayi iaitu anak saudaranya yang menjadi biru akibat tidak bernafas.Wanita itu keluar dari keretanya kira-kira pukul 2.30 petang waktu tempatan di tengah-tengah laluan sibuk Dolphin Expressway, merayu bantuan daripada kenderaan yang lalu lalang menjerit memberitahu bayi itu sudah tidak lagi bernafas.

Ohsenyum : (14 Gambar) Kemewahan Kediaman Presiden Ukraine Viktor Yanukovich




Para penunjuk perasaan yang menceroboh kediaman Presiden Ukraine, Viktor Yanukovich terpegun dengan gaya hidup mewah pemimpin berkenaan selepas mendapati hartanah itu mempunyai sebuah zoo, berpuluh koleksi kereta antik dan sebuah kapal layar, lapor akhbar Daily Mail semalam.

24 February 2014

Ohsenyum : (4 Gambar) Makeup Yang Mengerikan


Sesuai sangat dengan majlis costume....ngeri oooo!  macam betul

Ohsenyum : (11 Gambar) Pembedahan Plastik Lelaki Menjadi Wanita



Bao Anh seorang lelaki yang sanggup menghabiskan ribuan duit untuk menukarnya menjadi seorang wanita yang cantik. Ia mengambil masa selama dua tahun, menjadi wanita….jom tengok wajah Bao Anh…… sampai bila dia nak jadi wanita??? Bukan boleh beranak pun…..

Ohsenyum : (10 Gambar) Badan Lelaki Ahli Bina Badan Berusia 101 Tahun


Manohar Aich seorang  ahli bina badan yang terkenal pada tahun 1952, sehingga digelar sebagai Mr Universe pada tahun itu. Kini dia berusia 101 tahun, jom kita tengok badan ahli bina badan yang berusia 101 tahun…..

Ohsenyum : (Rakaman) Ular Yang Sangat Lapar



Perna nampak ular kecil makan telor???.....lapar sangat tu...

Ohsenyum : (9 Gambar & Video) Hasil Pembedahan Plastik Yang WTF




Seorang wanita berusia 38 tahun yang dikenali sebagai Blondie Bennet, dia sanggup melakukan pembedahan plastic yang bernilai RM140,000 untuk menjadi seorang wanita yang cantik dan mengoda…..jom tengok hasil pembedahannya….

21 February 2014

Ohsenyum : Handphone Terbaru 2014 WTF


Time jalan-jalan..ternampak handphone ini...fuuuuwooooo......hebat!!....handphone terbaru ini....!! siapa berminat.... "kau ada?"

Ohsenyum : (10 Gambar & Gif) Gaya Perempuan Yang Tak Tahu Malu




ini gaya perempuan liar.......semua dia sapuh....tua muda....janji dia happy!! perempuan tak tahu malu

Ohsenyum : (10 Gambar) Fesyen Untuk Wanita Bersaiz Besar



Jean-Pierre Braganza cuba mensasarkan fesyen pakaiannya kepada golongan wanita yang bersaiz besar. Dan ini model-model yang dia guna semasa majlis "British Plus Size Fashion Weekend"…chubby-chubby semua ye….siapa berminat..?

Ohsenyum : Tips Guna Penghawa Dingin Oleh TNB


TNB dalam satu kenyataan berkata, antara langkah yang boleh diamalkan ialah;

1) Menyelaraskan suhu sistem penghawa dingin di antara 23 hingga 25 darjah selsius serta kerap menukar atau membersihkan penapis pendingin hawa.

Ohsenyum : (4 Gambar) Cuba Teka Berapa Umur Perempuan Ini


rasanya berapa umur perempuan ini ye???  wanita ini seorang model dan juga pelakon hollywood.... umurnya lebih kurang dengan umur mak korang.....! pecaya atau tak

20 February 2014

Ohsenyum : (5 Gambar) Kenapa Dengan Wanita Ini??


wanita ini sebenarnya memiliki badan yang sangat kurus....kalau dipegang..rasa tulang je....!! tengok perubahaan..wanita ini...kurus ke mantop!!

Ohsenyum : (10 Gambar & Gif) Mereka Yang Evil



biasalah manusia...kalau untuk hiburan...sanggup buat apa saja...demi kepuasan diri....tengok ini.!

Ohsenyum : (10 Gambar) Lukisan Menarik Penduduk Tokyo



Lukisan menarik penduduk tokya yang sedang melakukan aktivit harian mereka....

Ohsenyum : (4 Gambar) Baby Cute Dan Terlampau


Siapa sangkah baby sekecil ini......dah pandai...!!

Ohsenyum : (10 Gambar) Fun Clothing Cucu Dengan Atuk



Gambar dari Qozop yang dikenali sebagai “Spring-Autumn”. Gambar ini menunjukkan pertukaran pakaian antara cucu dengan nenek atau atuk mereka.Jom tengok hasilnya…

Ohsenyum : Mokhzani Mahathir Jual Saham SapuraKencana RM818 Juta



Datuk Mokhzani Mahathir dan keluarga mendiang Chong Hin Loon merupakan penjual 190.3 juta blok saham dalam SapuraKencana Petroleum Bhd, demikian menurut sumber.Pembelinya dikatakan terdiri daripada tujuh gabungan syarikat pelaburan berkaitan kerajaan (GLIC).

Daripada 190.3 juta saham, Mokhzani menjual sebanyak 90 juta sementara keluarga Chong menjual baki sebanyak 100 juta.

19 February 2014

Ohsenyum : (9 Gambar & Gif) Hari Yang Kurang Bernasib Baik



kasihan......hari yang kurang bernasib baik..... "Bad Day"!

Ohsenyum : (7 Gambar) Anak Gajah Yang Ditimpa Musibah




 Anak gajah terperangkap dalam timbusan tanah....dan mereka cuba memberi makanan semasa menunggu bantuan penyelamat.....!! jom tengok keadaan anak gajah ini...

Tak Leh Senyum : WTF Sanggup Bunuh Rakan Kerana Berebut Kaki Ayam



James Jugo berumur 52
Seorang lelaki berasal dari Tampa berdepan tuduhan membunuh rakannya selepas mereka bergaduh kerana berebut kaki ayam.James Jugo, 52, didakwa menyerang Benjamin Calderon, 56, selepas rakannya itu mengambil kaki ayam yang dimasaknya di kuali.

Ohsenyum : (9 Gambar & Gif) Cuba Fahami Kaum Wanita


nak fahami wanita...bukan mudah...tengok ini!!! ianya memang benar!!

18 February 2014

Ohsenyum : Tatto Yang Menyakitkan Dan Terlampau


Nampak cantik...tapi menyakitkan......gilalah!

Ohsenyum : (8 Gambar) Konsert Miley Cyrus Yang Terlampau



Kenal kan penyanyi Miley Cyrus ini...lagunya memang best..popular...tapi konsertnya....sangat-sangatlah terlampau...kalau cantik tak pelah juga...tengoklah ini...!!!

Ohsenyum : (8 Gambar) Artis Hollywood Bersama Pelakon Lucah


Siapa Lelaki Ini????? sanggup keluar bersama dengan pelakon lucah/ porn.....issss apa nak jadi lah!!

Ohsenyum : (9 Gambar) Kisah Cinta Melalui Gambar



Kata orang love stories......kesan cinta.....!

Ohsenyum : (7 Gambar) Artis Terkenal Buktikan Yang Dia Tidak Berseluar Dalam



Artis terkenal dan jutawan, Paris Hilton dengan bangganya bergambar sambil menunjukkan ‘bukti’ yang dia tidak memakai seluar dalam di majlis hari jadinya yang ke-33 pada hari Sabtu lepas.

Ohsenyum : (5 Gambar & Rakaman) Wanita Aneh Memiliki Janggut Dan Jambang



Bayangkan anda seorang wanita yang ditumbuhi janggut dan jambang sama seperti lelaki.Adakah anda mampu melalui ‘keanehan’ ini tanpa rasa malu seperti Harnaam Kaur, 23, yang berasal dari Slough, Berkhshire ini?

17 February 2014

Ohsenyum : (4 Gambar) Jangan Sesekali Curang Dengan Wanita Ini


Seorang wanita yang mendakwa ditipu teman lelakinya mengambil keputusan membalas dendam dengan cara yang menakutkan.Torz Reynolds, 26 yang mendapati dirinya ditipu pasangannya, Stuart ‘Chopper’ May melakukan sesuatu yang belum pernah dilakukan sesiapa. Dia sebelum itu terpaksa berjauhan dengan Stuart selepas pasangannya itu berpindah ke Alaska atas sebab kerja. 

Ohsenyum : (7 Gambar) Meja Pelik Dan Unik WTF


Memang pelik meja ini.....nampak macam hidup...sebenarnya tidak....!! kalau letak kat ruang tamu....ngeri oooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...