Help Me Pageviews Until 50M

7 October 2014

Tak Leh Senyum : (7 Gambar) Mak Nyah Di Bunuh Kejam Oleh SuaminyaSeorang mak nyah dari Indonesia, Myang Prasetyo dibunuh kejam oleh suaminya yang juga seorang chef, Marcus Peter Volke. Mayatnya dipotong dan ditemui di merata tempat di sekitar kawasan apartment mereka dan ada sebahagian potongan badannya itu telah direbus dengan bahan kimia  oleh suaminya. 

 Pihak berkuasa tidak mengetahui berapa lama Mayang dibunuh namun jiran mereka memaklumkan telah menghidu bau busuk di rumah mereka sejak beberapa hari sebelum ini. Sementara Volke pula mengerat lehernya selepas melarikan diri daripada polis yang datang mengetuk pintu rumah mereka selepas menerima aduan mengenai bau busuk pada malam semalam.


 Pasangan itu bertunang pada Ogos tahun lepas dan berkahwin pada penghujung tahun lepas. Daily Mail Australia mendedahkan bahawa Mayang sebelum ini telah mengiklan dirinya sebagai mak nyah kelas atasan dalam satu laman web Britain. Dia juga mengiklan dirinya dalam laman web Teneriffe dengan mengenakan bayaran sebanyak $200 untuk setengah jam dan $500 sejam untuk perkhidmatan sosial kelas atasan antarabangsa.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...