Help Me Pageviews Until 50M

12 September 2014

Tak Leh Senyum : ( Video) Skandal Suami Di Bogel Depan Orang Ramai


Kes berlaku di Gongdong perempuan simpanan dikenali sebagai Chang dibelasah di khalayak ramai oleh isteri skandalnya. Tak cukup dengan menampar dan menendang, si isteri yang naik hantu turut mengoyak pakaian Chang hingga bogel. Malang bagi Chen, kebanyakan orang awam yang menyaksikan kejadian ini kelihatan enggan masuk campur dan hanya memandang sahaja dia diperlakukan begitu.


Lagi tambah malang bila ada pulak yang dahlah tak menolong pergi rakam pula kejadian ini dan muat naik di laman siber hingga ia tersebar luas. Difahamkan, Chang mula menjalin hubungan sulit dengan lelaki bernama Liu yang merupakan suami wanita terbabit sejak enam bulan lalu.

Bagaimana pun atas dasar terlalu yakin diri agaknya, pada hari kejadian Chang datang bertemu isteri Liu untuk memaklumkan tentang hubungan sulitnya dan meminta supaya dia setuju untuk bercerai.


Tindakan ini bukan sahaja mengejutkan isteri Liu tetapi membuatkan dia berang hingga hilang kawalan diri. Akibatnya Chang bukan sahaja dapat sakit malah aib yang bukan kepalang apabila dibogelkan di siang hari depan semua orang.-mynewshub


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...