Help Me Pageviews Until 50M

12 September 2014

Ohsenyum : (10 Gambar) Artis Hollywood Yang Lain Dari Yang Lain


Paul Stephen Rudd adalah seorang pelakon Amerika, pelawak, penulis skrip dan pemuzik. George Timothy Clooney  dan William Bradley "Brad" Pitt adalah seorang pelakon Amerika dan  seorang penerbit filem. Mereka telah menerima Anugerah Golden Globe hasil mereka berlakon dan penerbit.

Zach Galifianakis, Bradley Cooper dan Ed Helms mereka adalah pelakon dalam filem The Hangover, part 2 dan part 3.


Owen Wilson Cunningham adalah seorang pelakon Amerika dan penulis skrip dari Dallas, Texas..

Orlando Bloom Jonathan Blanchard adalah seorang pelakon Inggeris. Selepas kejayaan itu dengan membintangi The Lord of the Rings trilogy.

Morgan Freeman adalah seorang pelakon Amerika, pengarah filem, dan beliau telah menerima pencalonan Anugerah Akademi untuk persembahan di Street Smart,.

Daniel Jacob Radcliffe adalah seorang pelakon Inggeris yang meningkat naik dan terkenal sebagai watak dalam siri filem Harry Potter.

Steven John "Steve" Carell adalah seorang rakyat Amerika pelakon, pelawak, pengarah, penerbit, dan penulis. 

Angelina Jolie, DCMG, adalah seorang pelakon Amerika dan penerbit filem. Beliau telah menerima Anugerah Akademi, dua Pelakon Skrin Anugerah Guild, dan tiga Anugerah Golden Globe, dan dinamakan pelakon bayaran tertinggi di Hollywood oleh Forbes pada tahun 2009, 2011, dan 2013.

Sylvester Stallone Gardenzio, digelar Sly Stallone, adalah seorang rakyat Amerika pelakon, penulis skrip dan pengarah filem. Stallone terkenal dengan lakonannya di Hollywood iaitu action roles.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...