Help Me Pageviews Until 50M

30 April 2014

Tak Leh Senyum : Kemalangan Sadis


Entah macam mana boleh kemalangan....tapi....sungguh sadis....dan ngeri...ooooo!!!

Ohsenyum : Rim Tayar Kereta Paling Power



Peeee......teruk rim tayar kereta ini......gilalah!

Tak Leh Senyum : (4 Gambar) Wanita Paling Gemuk Di Dunia


Charity Pierce berikrar akan menurunkan berat badannya yang kini mencecah 349 kilogram(kg) supaya dia dapat menari pada hari perkahwinannya, lapor akhbar MailOnline.

29 April 2014

Ohsenyum : Hanya Di Brazil



Mungkin ini salah satu negara kita perlu tiru.....agar negara kita lebih maju...!!!

Ohsenyum : (10 Gambar) Senyum Jelah Part 61


Susah nak explain gambar ini…senyum jelah….

Ohsenyum : (7 Gambar) Lelaki Tua Yang Tak Sedar Diri


Roberto Cavalli sebenarnya adalah fashion designer dari Florence. Beliau sangat terkenal dengan hasil fashion seluar jean yang dibuatnya. Kini beliau berusia 73 tahun, dan mempunyai teman wanita Lina Nilsson dari Miami seorang model yang muda dan cantik. Jom tengok pasangan ini..……kalau dah kaya….semua orang suka!!

Ohsenyum : (9 Gambar) Cara Pengebumian Wanita Tua Yang Pelik


Mickey Easterling terkenal semasa hidupnya di New Orleans sebagai dermawan. Oleh kerana wanita ini tidak akan hidup lama disebabkan penyakit. Jadi dia inginkan cara pengebumiannya seperti diraikan….bukan dalam keadaan sedih. Jom tengok cara pengebumian yang pelik…..

28 April 2014

Ohsenyum : Apa Benda Ini?


Hebat orang yang ambil gambar ini.......tepat pada masanya....apa benda ini????? jom kita lihat....

Ohsenyum : (8 Gambar) Aweks Hot Jadi Zombie


segarkan mata korang......ye!! aweks zombieee

Ohsenyum : (6 Gambar) Wajah Bekas Pelakon Lucah


Rina Nanas seorang bekas pelakon lucah yang dikenali di negara Jepun, nama samara beliau Rumi Kanda. Mesti korang nak google nama diakan…..hehehe. Rina telah melakukan pembedahan plastik pada mata, hidung dan dagu beliau. Disebabkan beliau tidak berpuas hati dengan keadaannya ketika itu. Jom tengok hasil pembedahan…..pelik-pelik…macam wajah Dobby - Harry Potter

Ohsenyum : (6 Gambar& Video) Ratu Lebah




Sara Mapelli seorang wanita berusia 44 tahun berasal dari Oregon, Amerika Serikat, dia dikenali sebagai Ratu Lebah (Bee Queen). Dia membiarkan ribu ekor lebah bersarang di tubuhnya sekaligus sebagai baju bagi menutupi tubuh daro leher sampai ke perut.

Untuk mendapatkan ribu ekor lebah ini, Mapeli perlu meletakkan minyak feromon dari leher sampai ke perut. Lalu, lebah akan datang dengan sendirinya. Wanita yang juga dikenal sebagai aktivis kerana dia perna merasakan beberapa kali sengatan, terutama di awal-awal binatang itu menuju ke tubuhnya.

Jom tengok keadaan Sara Mapelli……dengan lebah….gila lah!!

Tak Leh Senyum : (3 Gambar) Pengantin Perempuan Mati Tiga Jam Sebelum Bersanding


Ternyata kegembiraan sepasang pengantin baru tidak berpanjangan apabila pengantin perempuan, Junaida Jamaludin, 29, telah disahkan meninggal dunia kira-kira tiga jam sebelum majlis persandingan mereka, semalam.

Menerusi laporan sebuah akhbar harian, Junaida ditemui meninggal dunia dengan keadaan hidung dan mulut berdarah di bilik pengantin di rumahnya di Petaling Jaya, pada jam 8.30 pagi.

25 April 2014

Ohsenyum : (5 Gambar) Sayangnya Kereta BMW



Nampak masih elok..kan!! tapi...kalau tuanya dah kata tak nak......apa boleh buat!! ikut je lah....jom tengok apa jadi kereta BMW ini....!!

Tak Leh Senyum : (7 Gambar) Putus Jari Akibat Kapak


Kasian lelaki ini..hilang jari akibat lalai....


AMARAN : JANGAN TENGOK KALAU TAK BERANI...!!!

24 April 2014

Ohsenyum : (5 Gambar) Kisah Dua Orang Aweks




Ohsenyum : (6 Gambar) Perhatikan Betul-betul Gambar Ini



Cuba korang perhatikan gambar ini........

Ohsenyum : (3 Gambar) Ahli Bomba China Yang Berani Gila


siapa berani bawa benda ini keluar time terbakar........"dihujung nyawa"

Ohsenyum : Seluar Dalam Yang WTF


siapa berani pakai seluar dalam macam ini????....kompom tak tidur malam.....gilalah!

23 April 2014

Ohsenyum : Siapa Mereka Ini?



kenapa dengan mereka ini???? siapa mereka???

Ohsenyum : Dua Insan Bercinta WTF



22 April 2014

Ohsenyum : (4 Gambar WTF) Orang Yang Tak Sayang Muka


Siapa berani buat macam ini oooo....macam mana nak makan??? gila lah!! 

Ohsenyum : (8 Gambar& Video) Kucing Gemuk



Nampak kucing gemuk...memang comel...tapi..mereka tersiksa...nak jalang pun susah. tengok kucing ini....

Ohsenyum : (5 Gambar) WTF Emas Dalam Perut


Sepasukan doktor yang membedah seorang ahli perniagaan terkejut selepas menemui 12 kepingan emas dalam perutnya. Ahli perniagaan berusia 63 tahun itu menjalani pembedahan berkenaan selepas mengadu sakit perut dan muntah-muntah.

Ohsenyum : (10 Gambar) Beg Plastik Yang Menarik



susan nak dapat beg plastik yang menraik perhatian.....ini mungkin salah satu cara promosi barang mereka...Jom tengok beg plastik yang menarik....!!

21 April 2014

Ohsenyum : Pemandangan Yang Terindah



tak tahu negara mana ini......tapi nampak ganas...apa yang ganas...tengok sepenuhnya...!!

Ohsenyum : (11 Gambar) Antara Sebab Kenapa Budak Menangis


Budak-budak ada je sebab dorang menangis.........tengok ini....ala comelnya...

Ohsenyum : (8 Gambar) Like Father Like Son




ala....cutenya.....!! korang pun boleh buat......

Ohsenyum : 10 Logo Terkenal Dengan Makna Tersembunyi



Inilah makna yang tersembunyi...jom tengok sepenuhnya....
1. Apple - Logo Apple yang menunjukkan sebiji epal yang telah digigit sebenarnya di ambil dari sebiji buah dari "Tree of Knowledge" mengenai kisah Adam dan Hawa dalam kitab Injil.

18 April 2014

Ohsenyum : (7 Gambar) Pencuri Anjing Di Belasa Penduduk


Di china, anjing adalah makanan yang mahal. Dengan harga yang tinggi dua orang lelaki sanggup mencuri dua ekor anjing untuk dijual. Malangnya penduduk di situ telah mengempung dan menangkap dua lelaki yang mencuri ini. Jom tengok keadaan semasa pencuri itu ditangkap….

Ohsenyum : (10 Gambar) Senyum Jelah Part 60



Lama dah tak buat senyum jelah.....tak sangka sampai 60..dah......!!

Ohsenyum : (10 Gambar) Senjata Yang Korang Impinkan



Gila lah...senjatanya.......kalau dapat satu....peeee!! senjata ini..sebenarnya khas untuk zombie.....

Ohsenyum : (11 Gambar) Koleksi Budak Tersangkut


budak-budak..biasalah.....jom tengok koleksi budak tersangkut.....kasian..! 

17 April 2014

Tak Leh Senyum : (8 Gambar) Badan Tertusuk Kayu Sepanjang 5.5 Meter


Seorang lelaki mengalami kemalangan teruk. Trak lelaki ini merempuh kayu, dan terus menyusuk ke dalam badannya, sepanjang 5.5 meter. Pihak penyelamat terpaksa membawa mangsa ke hospital untuk mengeluarkan kayu tersebut. Pembebedahan berlangsung selama 4 jam, dan lelaki ini terselamat. Jom tengok keadaan lelaki ini….

Ohsenyum : (10 Gambar) Lukisan Karton Yang Menghiburkan


tengok ini  kreatif kan.....!!

Ohsenyum : (6 Gambar) Pantung Russia Seksi Dan Hidup





Gambar ini diambil di sebuah kedai di Barnaul, Russia. Kelihatan ia seperti patung biasa….bila dilihat dari dekat. Dia seorang wanita yang betul….WTF?

Ohsenyum : (7 Gambar) Artis Wanita Hollywood Yang Hot


artis hollywood yang hot..pada zaman dulu dan sekarang....!!

16 April 2014

Ohsenyum : Penyebab Kesesakan Lalu Iintas


oooo..rupa ini...punca...issss.....sampai macam tu sekali.....

Ohsenyum : (10 Gambar) Budak Kecil Pun Gatal




Apa nak jadi budak zaman sekarang ini...mata tu..kemana??? issss.....gatal!!

Ohsenyum : (5 Gambar) Masalah Cable Panjang Kini Tiada Lagi


Sekirannya korang ada cable panjang macam cas hand phone atau apa-apa je cable. Mungkin ini dapat membantu....bantu apa?? nak tahu..jom tengok sepenuhnya!!!

Ohsenyum : (6 Gambar) Pakaian Rihanna MTV Awards 2014



Tengok pakaian Rihanna isss..........

15 April 2014

Ohsenyum : (7 Gambar) Hasil Seni Yang Pelik Menarik Dan Unik


Artis dikenali sebagai Tony Matelli. Hasil seni beliau sangat kelihatan realistic dan unik serta pelik…jom tengok hasil seni beliau……..memang seni lah!!

Ohsenyum : (12 Gambar) Rekod Dunia 460,000 Ekor Lebah Di Badan


Seorang lelaki berusia 34 tahun cuba memecahkan rekod dunia, dengan mengumpul lebah di seluruh badannya lebih dari 460,000 ekor lebah. Jom tengok aksi berbahaya ini…..

Ohsenyum : (5 Gambar) Reaksi Penduduk Orang Bunuh Diri



 Seorang lelaki cuba membunuh diri melalui lebuh raya LA 105. Dan memyebabkan jalan raya sesak….dan ini reaksi penduduk di situ.

Ohsenyum : (8 Gambar) Pengantin Perempuan Yang Meletop



Majlis Perkahwinan paling meletop, terutamanya pengantin perempuan yang dikenali sebagai Gabrielle Hames. Nak tahu ada apa dengan pengantin perempuan ini?? Jom tengok…..ini namanya jodoh!


Tak Leh Senyum : (5 Gambar) Kembar Siam Bercantum Di Pinggang




Shivanathu Sahu dan adiknya Shivram ialah kembar siam berusia 12 tahun yang dilahirkan bercantum di pinggang.Mereka berkongsi dua kaki dan empat tangan dan dipercayai berkongsi perut tetapi mempunyai jantung, hati dan otak sendiri. 
Doktor percaya mereka boleh dipisahkan, namun kembar ini nekad untuk terus hidup bersama.

14 April 2014

Ohsenyum : Pemandangan Yang Indah


Susah nak gambar macam ini......terutamanya time "dia" ada..peee....sungguh indah pemandang ini.....

Tak Leh Senyum : Akibat Diserang Beruang


 Allen Hansen seorang wanita yang berkerja diladang di pergunungan Sierras selatan. Allen telah diserang oleh seekor beruang hitam yang besar, dan mengakibatkan luka teruk di wajahnya. Tetapi hasil pembedahan selama 7 jam di University of California di Los Angeles, Dr Kimberly Lee berjaya memulihkan wajah Allen. Jom tengok wajah Allen semasa di serang beruang……

INGAT : KALAU TAK BERANI JANGAN TENGOK YE!

Ohsenyum : (6 Gambar) Ikan Tuna Gergasi


Inilah ikan Tuna Gergasi yang di tangkap oleh Donna Pasqua 56 tahun….seberat 411.6Kg di New Zealand..jom tengok ikan tuna gergasi ini…

Ohsenyum : (6 Gambar) Artis Hollywood Rihanna Yang Terlampau


Ini masa fotografi Rihanna..macam ini kah artis malaysia nak ikut....isss......ngeri ooooo....!! bukan cantik sangat badannya tu....

Tak Leh Senyum : (13 Gambar) Aksi Wanita Menjadi Tebusan Di China

  
Kes ini berlaku di China di Bandar Kunming, pada 8 April. Seorang wanita menjadi tebusan, oleh seorang lelaki yang mabuk. Jom tengok apa yang berlaku seterusnya…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...