Help Me Pageviews Until 50M

7 February 2014

Ohsenyum : (8 Gambar) Hasil X-ray Yang Pelik Dan Mengerikan


Kisah pelik hasil dari x-ray...doktor
Patrick Lawler telah mengadu kesakitan pada mulutnya. Setelah membuat x-ray didapati terdapat empat inci (10 sentimeter) paku tertanam dalam tengkoraknya selama 6 hari.


Murid sekolah Cina berusia sebelas tahun Liu Cheong had a brush with death when his friend shot him in the head with a 16-inch arrow, menurut laporan media antarabangsa. He arrow entered his skull through the eye socket and lodged in the back of his head. Entah bagaimana, kanak-kanak ini selamat dari kecederaan otak yang boleh membawa maut.

Remaja berusia 16 tahun apabila pisau 5 inci telah menjunam ke dalam kepalanya. Remaja itu dikejarkan ke hospital dengan pisau dapur masih terperangkap di dahinya.

X-ray ini telah diambil daripada seorang lelaki berusia 60 tahun di Hospital Nishtar di Multan, Pakistan. Beliau mendakwa pencuri telah memasukkan botol Pepsi ke dalam dubur sebelum mencuri dua kerbau beliau.

Seorang Lelaki cuba mencabut gigitnya dengan gunting, semasa mencabut…dia ketawa dan tertelan gunting tersebut. Nasib baik dia sempat ke hospital…..nasib-nasib..kan

Wu Moude berusia 22, keluli besi telah menembusi kepalanya sedalam 15cm dari bawah dagunya. Ia mengambil masa lima jam pembedahan untuk membuang keluli tersebut….giler…lah

Insiden ini disengajakan oleh Ryan Dunn, seorang pelakon dalam filem Jackass. Dia  sengaja memasukkan kereta mini kereta api ke dalam duburnya hanya untuk menghuru-harakan doktor. Ryan Dunn telah meninggal dunia pada tahun 2011 akibat kemalangan jalan raya….

Vibrator stuck in his bum, oleh kerana beliau takut untuk pergi berjumpa doctor untuk membuangnya. Dia cuba membuangnya dengan menggunakan penyepit….masalahnya penyepit itu pun tersekat…akibatnya…dia terpaksa juga berjumpa doctor untuk membuangnya….kasian…!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...