31 March 2013

Ohsenyum : Gangster Bakar Motosikal Di Johor


Kes ini berlaku di kawasan sekitar Taman Air Biru, Pasir Gudang, Johor


Ohsenyum : Aksi Yang Terlampau


nak tengok gambar sebenar...tengok betul-betul tau!!


Ohsenyum : Bayi Kedua Terbesar Di Britain



Seorang bayi di Britain dilahirkan dengan berat 7.02 kilogram secara normal, sekali gus menjadikannya, bayi kedua terbesar pernah dilahirkan di negara ini tanpa melibatkan pembedahan.Bayi yang diberi nama George King itu dilahirkan di Hospital Diraja Gloucestershire pada 11 Februari lalu.

Ohsenyum : Mata Remaja Perempuan Mengerikan



Seorang remaja perempuan di sini terkejut apabila diberitahu dia hampir hilang penglihatannya setelah sejenis parasit mula membiak pada kanta sentuh yang dipakainya dan mula merosakkan kornea matanya.

30 March 2013

Ohsenyum : Kartun Dora Yang Real


Korang tentu kenal kartun ini kan Dora The Explorer..... Ala selalu main di astro,channel 615 tak silap aku. Tak sangkah pula, terjumpa kartun dora yang real....

Ohsenyum : Kemalangan Motorsikal Di Iranian


sayangnya motorsikal tu....endingnya paling best

Ohsenyum :(8 Gambar) Lawak Di Hari Sabtu


Santai di hari sabtu....LOL

Ohsenyum :Seorang Lelaki Mengambil Gambar Mencemaskan



Seorang bekas penasihat undang-undang warga Ukraine mengambil gambar mencemaskan ini ketika mendaki bangunan dan bergayut dari menara di Kiev dan Moscow.Tanpa menggunakan alat keselamatan, pemuda berusia 26 tahun itu yang menggelar dirinya “Mustang Wanted” mempertaruh nyawa menerusi hobinya di peringkat ekstrem.

29 March 2013

28 March 2013

Ohsenyum : (8 Gambar) Ada-ada je


Senyum jelah....ada je...

Ohsenyum : Akibat Minum Arak


Gadis ini, pergi bercuma bersama rakan-rakannya di sebuah kelab. Dan mereka cuba sesuatu yang lain daripada yang lain. Minuman arak jenis ini perlu diminum cepat semasa ianya dibakar. Dengan dorangan kawan-kawan gadis ini pun mencuba minuman tersebut.

Tetapi oleh kerana semasa dia minum minuman ini, dia teragak-agak meminumnya, lalu ia tertumpa di muka dan badan gadis ini. Lihat akibat minum arak…..

Ohsenyum : (10 Gambar) Bila Artis Hollywood Hilang Gigi


macam nenek-nenek..tak cantik langsung...hehehe! LOL

27 March 2013

26 March 2013

Ohsenyum : Manusia Mengaku Ada Amal Ilmu Hitam


Manusia ini mengaku amal ilmu Hitam....tak faham-faham lagi agen insurans !! 

Ohsenyum : Ini Yang Berlaku Kalau Anda Mabuk


jangan harap minuman keras membantu anda............

Ohsenyum : (7 Gambar) Lelaki Gemuk Jadi Kurus


hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih....

25 March 2013

Ohsenyum : Ada-ada Saja



Ada-ada saja....senyum jelah......

Tak Leh Senyum : Pengemis Pelik


Ini berlaku di negara china, pengemis ini macam memaksa orang ramai untuk menderma, demi wang semuanya sanggup kan.....

Ohsenyum : (9 Gambar) Wajah Mereka Hampir Serupa


Wajah mereka hampir serupa.......susah nak dapat wajah yang hampir serupa selain dari keluarga kita..

23 March 2013

Ohsenyum : Kempen Iklan Kereta Yang Pelik


 Inilah kempen iklan kereta Ford Figo Hatchback di negara India, Sangat pelik....orang yang terkenal di ikat dan dimasukkan dalam kereta. Mungkin ini menunjukkan kereta Ford mampun membawa penumpang.....

Ohsenyum : Wanita Hodoh Berubah Menjadi Cantik


Semua wanita memang cantik, hanya mereka yang pandai makeup saja dapat menunjukkan yang mereka itu memiliki kecantikan....tengok ini!!...pada wanita yang bergelar isteri... "it time for change"

Ohsenyum : Benda Yang Wanita Suka Dari Lelaki


Lawak...ada kebenarannya.....

22 March 2013

Ohsenyum : Baju Dalam Yang Terbaik Untuk Wanita


Baju dalam yang sangat sesuai untuk wanita.....!!ada berminat nak beli?? untuk isteri kah!!

Ohsenyum : Cara Promosi Di China


Tak Tercapai akal ku.....

Ohsenyum : Jatuh Dari Helicopter Mengerikan


Ini berlaku di negara Saudi, tak pasti sama ada mereka nak training atau kemalangan....

Ohsenyum : Akibat Guna Shampoo Wanita


Cantik.....tapi tak sesuai...gunalah shampoo lelaki.....!!

21 March 2013

Ohsenyum : (10 Gambar) Senyum Jelah Part 30


hairan...pelik...unik...senyum jelah....

Ohsenyum : Hanya Orang Tertentu Boleh Buat


ini berlaku di negara ukraine....nampak macam biasa kan. tunggu ending video ini...!!

Ohsenyum : Mat Salleh Nyanyi Melayu


Peee lagu dia...memang best gileerrrr...

20 March 2013

Ohsenyum : Nampak Macam "cool"


hanya berlaku di japan.....so cool!! bukan nak menyokong ok!! arak still haram

Ohsenyum : Tumbuk Muka Anak Sendiri


seorang ayah yang kejam dan bijak, ....terbaik!!

Sebelum tu : Lelaki yang mana satu wanita ini perlu pilih untuk menjadi kekasihnya?keputusannya, hanya ANDA saja yang boleh menentukan..Nak tahu jalan ceritanya…sila Klik Sini

19 March 2013

Ohsenyum : ( 9 Gambar) Senyum Jelah Part 29


Pelik lah....senyum jelah kan..

Ohsenyum : Kes Polis Yang Ngeri


Bahaya kes macam ini.....


Ohsenyum : Jurukamera Yang Gatal


nasib baik berita dari luar negara...kalau dalam negara ini, komfom popular!!

18 March 2013

Ohsenyum : (9 Gambar) Senyum Jelah Part 28


Ada-ada saje...senyum jelah..
Cara Kunci kereta terbaik

Ohsenyum : Wajah Pelacur Jalanan

Inilah wajah pelacur jalanan..ada siapa-siapa berminat...?

Ohsenyum : Tapak Sulaiman Menjadi Hitler


Terkenang cerita zaman sekolah dulu.....!! tapi ini macam teruk sangat dah......

Ohsenyum : Belajar Dari Kesilapan



Khas kepada pekerja kerani sama ada swasta atau pun kerajaan.....

17 March 2013

Ohsenyum : Rasuah Berjaya Di Rakam


kegiatan rasuah berjaya di rakam, bukan niat nak memburukkan sesiapa, ianya cuma memberi pengajaran jangan sesekali menerima atau memberi rasuah. Harap maaf maklumat mengenai video ini tidak diketahui.-sumber ohmedia facebook 

Ohsenyum : Keadaan Kampung Di Lahat Datu


Beginilah keadaan kampung di lahat datu terutamanya di kampung tanjung Labian

Ohsenyum : Hantu Dirakam Secara Tak Sengaja


Aku pun terkejut tengok benda ini, macam tak percaya ada muka hantu macam tu...huhuhu!! endingnya...senyum je lah...

16 March 2013

Ohsenyum: ( 9 Gambar) Senyum Jelah Part 27


Ada apa dengan gadis ini...?? ala senyum jelah nanti

Ohsenyum : Cuba Teka Apa Benda Ini


Macam perna korang tengok kan.......!! agaknya apa benda ini ek?

Tak Leh Senyum : Jurukamera Di Tembak


kasian jurukamera tu....tak pasal- pasal dia di tembak. Rakaman video dibawah ini dari jurukamera yang di tembak tu sendiri. 


Nak tengok keadaan jurukamera yang di tembak itu....jom!!

15 March 2013

Ohsenyum : Cara Sejukkan Kereta Semasa Ditengah Panas


Kalau kereta parking semasa ditengah panas, mesti suhu dalam kereta tu "hot" kan....ini salah satu cara menyejukkan kereta anda...mudah, senang...tak perlu keluar modal....cubalah.....!!-ohmedia

14 March 2013

Ohsenyum : Teransang Bila Melihatnya


Memang hebat lah dia ini......terbaik dari ladang....LOL

13 March 2013

Ohsenyum : (10 Gambar) Senyum Jelah Part 26

Peliknya.....macam tu lah dunia kan.....senyum jelah..

Tak Leh Senyum : Bayi Di Dera Orang Gaji



Tindakan seorang amah (orang gaji) dari Indonesia yang dapat dirakamkan dengan CCTV menghempas seorang bayi berkali-kali amatlah menaikkan perasaan marah dikalangan rakyat Malaysia yang prihatin. Ini semestinya bukan kali pertama berlaku dan jika difikirkan, ini yang dapat dirakamkan CCTV. Bagaimana pula dengan rumah yang tidak dilengkapi dengan CCTV? Sejauh manakah ibu-bapa pekara akan perkara ini? Usahlah berikan anak anda di bawah jagaan orang luar hanya kerana anda terlalu sibuk mengejar harta dunia.-ohtidak.com


Ohsenyum : Benda Paling Cute Di Dunia


Siapa je yang lihat gambar ini, komfom dia suka!! paling cute di dunia.....secara logik akal lah! bukan diiktiraf  

12 March 2013

Ohsenyum : Kereta Viva Langgar Kereta Myvi




Menurut info dari facebook. Kes ini berlaku di Jusco Tebrau City, Johor Bahru, Plate number JMP7351. Ganas sungguh viva tu….jalan macam tak ada apa-apa….hebat!! 

11 March 2013

Ohsenyum : ( 9 Gambar) Senyum Jelah Part 25


pelik...unik...macam-macam lagilah..senyum jelah...

Ohsenyum : Kaedah Dari Negara China Mencantikkan Mata



Ini adalah salah satu cara untuk mencantikan wajah, dan cara ini hanya berlaku di negara china.  Kaedah yang dibuat ini di kenali sebagai HuÇ’ Liao, ianya berfungsi untuk merehatkan otot, menyegarkan mata, dan sebagainya..- myfatpocket.com

Nak cuba?? Jom…

Ohsenyum : Air Yang Paling Berbahaya Di Dunia


Tak tahu nak cakap apa, ianya berkaitan fizik dan kimia...hanya yang pakar saja yang tahu! apa pun..sangat hebat...!

10 March 2013

Ohsenyum : Perang Di Syria Macam Rambo


susana perang ini memang mengerikan....tapi bukan seperti di syria...perang macam rambo...tak berbaju, berani mati kot!

Ohsenyum : Cuba Teka Siapa Lelaki Ini


Lelaki ini seorang penganas (ganas)....perna buat rekod dunia yang menyebabkan semua orang benci dengan dia. Siapa kah lelaki ini??

9 March 2013

Ohsenyum : Terbaik Dari Suami Isteri


Nikmatnya bila berkahwin.....

Ohsenyum : Kehebatan Tentera Russia



Mungkinlah tentera russia...tapi memang hebat tentera ini! adakah ianya benar atau tipu muslihat....apa-apa pun ianya kelihatan sangat hebat... "So Cool"

Ohsenyum : Hanya 375 Buah Kereta McLaren P1 Dikeluarkan Seluruh Dunia

McLaren, P1 berkuasa tinggi

Sebuah kereta sport berkuasa tinggi keluaran McLaren, P1 yang mempunyai lebih daripada 903 kuasa kuda (hp) akhirnya diperkenalkan pada Pertunjukan Kereta Antarabangsa Geneva di sini baru-baru ini.

Ohsenyum : ( 9 Gambar) Senyum Jelah Part 24


Kehidupan ini....kadang kala membuat kita tersenyum....kan!

8 March 2013

Ohsenyum : Kalau Semua Binatang Jadi Gemuk


kalau semua binatang jadi gemuk...beginilah jadinya!!! teruk...dan comeeel!

Ohsenyum : Pencuri Bertudung



Menurut info dari facebook, rakaman CCTV yang dirakamkan ini menunjukkan bagaimana satu kumpulan (dipercayai sekeluarga) tergamak mencuri di sebuah pasaraya terkemuka. dah lah bertudung, mencuri lagi....issss....

Ohsenyum : (9 Gambar) Senyum Jelah Part 23


ada je yang pelik di dunia ini...kan! senyum jelah

7 March 2013

Tak Leh Senyum : Ragut Yang Berlaku Di Malaysia


Sumber dari facebook, dalam keadaan macam ini pun dorang boleh meragut...BERHATI-HATILAH

Ohsenyum : ( 9 Gambar) Senyum Jelah Part 22


Geli hati bila melihatnya......senyum jelah kan!

6 March 2013

Ohsenyum : Drag Kereta Boleh Terbang


Walau pun dia tak menang, tapi ianya kelihatan sangat hebat

Ohsenyum : (9 Gambar)Senyum Jelah Part 21


Macam-macam ada, senyum jelah kan.....

5 March 2013

Ohsenyum : Pelukis Yang Berbakat


pandai budak ini, kecil-kecil dah di suruh melukis benda macam tu...issss!!

Ohsenyum : Gadis Malang Kehilangan Rambut Di Youtube


lebih 16 juta yang views video ini....jom tengok apa yang menariknya!



Ohsenyum : (9 Gambar) Senyum Jelah Part 20

Senyum jelah....kan....!

4 March 2013

Ohsenyum : Kuku Kaki Paling Mengerikan

Inilah kuku paling ngeri yang perna aku tengok...eeeee..share kat kawan korang..pengajaran siapa yang tak suka potong kuku kaki....

Ohsenyum : Motorcross Kemalangan Langgar Tractor


 ngerinya..!! kompom mesti teruk penungangnya

Ohsenyum : (9 gambar) Senyum Jelah Par 19


Pelik, benar, apa-apa je lah...

3 March 2013

2 March 2013

Tak Leh Senyum : Air Balloon Meletup DI Egypt



Lapan belas pelancong Asia dan Eropah maut apabila belon udara panas terhempas awal pada hari Selasa berhampiran bandar purba Mesir Luxor.Pegawai berkata, kemalangan itu disebabkan oleh letupan pertengahan udara dalam hos yang menghubungkan pembakar belon dan gas.

Juruterbang terselamat dengan melompat dari bakul apabila ia adalah kira-kira 10 meter dari tanah.Satu pelancong juga terselamat.Letupan berlaku pada kira-kira 1000 kaki.

Ohsenyum : (10 Gambar) Senyum Jelah Part 17


Cute sangat..bijak-bijak

1 March 2013

Ohsenyum : Komik Lucah Yang Pelik


Kepada adik-adik yang berusia 18 tahun ke bawah...tolong jangan tengok ini!! komik lucah yang pelik...Endingnya tu buat pecah perut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...