Help Me Pageviews Until 50M

17 October 2013

Ohsenyum : Kereta Penyanyi Hollywood Nicki Minaj


Penyanyi rap terkenal, Nicky Minaj memandu sebuah kereta sport Lamborghini Aventador Roadster berwarna merah jambu yang berkelajuan 349 kilometer sejam selepas dia melancarkan koleksi fesyen miliknya, Kmart di sini kelmarin.


Kereta tersebut yang telah dicat warna merah jambu dibeli Minaj pada harga kira-kira AS$382,000 (RM1.24 juta) beberapa bulan lalu.Sebelum ini Minaj dilihat memandu kereta-kereta mewah seperti Bentley berwarna merah jambu, Ferrari dan Maybach.Kereta miliknya itu menjadi tumpuan sekumpulan jurugambar yang merakamkan gambar tersebut.

Minaj juga memberitahu para pemberita tentang hasrat sebenarnya mengeluarkan jenama fesyennya.Menurutnya, dia hanya mengeluarkan pelbagai jenis fesyen yang dia suka untuk memakainya.Jenama fesyennya itu juga mengeluarkan seluar berwarna merah jambu untuk golongan wanita berjoging.

Jenama fesyennya itu juga menjual barang kemas dan topi.Minaj berkata, pereka fesyen terkenal seperti Chanel, Versace dan Herve Leger menjadi inspirasinya dalam dunia fesyen.-Kosmo 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...