Help Me Pageviews Until 50M

7 August 2013

Ohsenyum : Pamugari Buat Seks Oral Dengan Seorang JuruterbangMenurut sumber, dua keping gambar seorang pamugari Cathay Pacific telah melakukan seks oral dengan seorang juruterbang telah menjadi kontroversi serta isu paling hangat di negara tersebut. Presiden Cathay Pacific terpaksa melakukan press konferens dengan serta merta dan berjanji akan melakukan siasatan dan dengan keadaan pamugari tersebut yang memakai uniform, dia menafikan besar kemungkinan memang salah seorang pekerjanya.Sehingga kini mereka masih tidak dapat memastikan sama ada itu berlaku di dalam kapal terbang atau bukan.


Tetapi mereka juga menafikan mereka dua mungkin adalah pasangan tengah bercint.
Orang ramai menyatakan di forum Cina yang gambar itu jelas sekali diambil di dalam kapal terbang.  Syarikat penerbangan Cathay Pacific semalam berkata, mereka menjalankan “siasatan penuh” ke atas penyebaran sejumlah gambar didakwa menunjukkan seorang kru melakukan seks oral terhadap juruterbang di udara.

Jurucakap Cathay Pacific berkata, setakat ini syarikat penerbangan Hong Kong itu mendapati ada kemungkinan pramugari yang dipaparkan dalam gambar berkenaan adalah kru kabin mereka.

“Siasatan masih diteruskan dan kami tiada sebarang komen lanjut setakat ini,” katanya.

Kenyataan itu dibuat selepas beberapa media tempatan menyiarkan beberapa gambar menunjukkan seorang wanita berpakaian merah seperti seragam Cathay Pacific melakukan seks oral ke atas seorang lelaki.
Lelaki terbabit didakwa juruterbang syarikat berkenaan, tetapi melalui gambar itu, dia kelihatan tidak memakai pakaian seragam juruterbang.Jurucakap Cathay Pacific berkata, tiada bukti menunjukkan aksi lucah itu berlaku dalam penerbangan.“Kami juga mendapati tiada sebab untuk percaya bahawa aspek keselamatan diabaikan ketika itu,” katanya.

Dalam komen berasingan kepada akhbar South China Morning Post, seorang jurucakap Cathay Pacific berkata, satu daripada gambar berkenaan diambil dalam ruang kokpit pesawat mereka.“Tidak dapat dipastikan sama ada ia berlaku ketika pesawat di udara atau bukan,” katanya. Laporan menyatakan, gambar itu didakwa tersebar luas di ruangan forum Internet untuk juruterbang.

Sumber berkata, individu yang dirakam dalam aksi lucah itu sebenarnya pasangan kekasih.Akhbar Apple Daily pula melaporkan, juruterbang itu- seorang warga asing – mengemukakan saman kepada akhbar dengan mendakwa gambar berkenaan dicuri dari komputer peribadinya.-mymetro


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...