29 July 2013

Ohsenyum : (5 Gambar) Sayang Seorang Ibu Pada Anaknya


Ini kes berlaku di negara china. Seorang ibu mempunyai seorang anak yang gemuk....di sebabkan terlalu gemuk...dia(ibu) terpaksa memanggil ahli bomba untuk memindahkan anaknya dari tempat tidur ke bilik mandi.







1 comment:

  1. Kalau sayang anak..tak akan biarkan anak jadi gemuk sampai macam tu.. skang ni sy perasan ramai parents yg mcm bangga dapat bawa anak merka makan kfc, mcd & swaktu denganya..hello dari kecil da makan ayam suntik n ayam goring..patutla generasi skang ni tak brapa nak bkualiti..harap kuantiti saja la hahaha

    ReplyDelete

Sorry guna verification, untuk elek dari SPAM Anonymous......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...