Help Me Pageviews Until 50M

23 June 2013

Tak Leh Senyum : Suami Isteri Terbunuh Hanya Kerana Parking Kereta


Tragedi malang menimpa sebuah keluarga di China apabila sepasang suami isteri terbunuh hanya disebabkan hendak meletakkan kereta di ruang parkir.Kejadian yang berlaku awal malam Selasa lalu bermula apabila si suami turun dari kereta dan menunggu di belakang petak parkir.

AMARAN : JANGAN TENGOK KALAU TAK BERANI....


 Ini bagi membolehkan dia memberikan arahan pada si isteri yang berada di tempat duduk pemandu.Malangnya kereta itu diundur dengan terlalu laju lalu menghimpit tubuh suaminya itu ke dinding.Mendengar jeritan kuat suaminya yang meraung kesakitan, si isteri menghulurkan wajahnya ke luar untuk melihat apa yang sedang berlaku.

Disebabkan terlalu panik, si isteri tertekan pedal minyak dengan kuat, akibatnya kereta tersebut semakin laju berundur  ke belakang.Sudahnya bukan saja si suami terus terperosok ke dinding, kepala isterinya juga parah kerana terhentak di tiang garaj!

Akhirnya si isteri mati di tempat kejadian, si suami meninggal dunia ketika dirawat di hospital.Apa yang menyedihkan, anak mereka yang berusia enam tahun itu turut menyaksikan semua ini ‘live’ di depan mata kerana  turut berada dalam kereta itu ketika tragedi tersebut berlaku.-mynewshub.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...