Help Me Pageviews Until 50M

31 May 2013

Ohsenyum : Seksinya Anak Siapa Ini?


Putih..lagi, peeee tak terkata! anak siapa ini seksi sangat?

Ohsenyum : (9 Gambar) Wajah Artis Hollywood Sebelum Dan Selepas Popular


Ini lah wajah artis hollywood sebelum dan selepas popular....bertuanya mereka kan!
Ryan Seacrest

Ohsenyum : (9 Gambar) Senyum Jelah Part 31


Lama dah, tak buat senyum jelah....ini kali, senyum jelah part 31...mari kita lihat gelagat menghiburkan...

Ohsenyum : Gajah Dirempuh Kereta Api


Tiga ekor gajah mati selepas dirempuh sebuah kereta api yang bergerak dengan laju di sini semalam.Seekor lagi gajah didapati cedera selepas sekawan haiwan itu melintasi landasan kereta api di Moraghat yang terletak di dalam daerah Jalpaiguri, negeri Benggal Barat.

Ohsenyum : Wanita Jangka Melahirkan Anak Kembar Lima


Seorang wanita berusia 23 tahun, Alexandra Kinova dijangka melahirkan anak kembar lima di sebuah hospital di sini pada Ahad ini.Menurut laporan akhbar dalam talian MailOnline semalam, dia akan menjalani pembedahan untuk melahirkan anak kembar lima itu.

30 May 2013

Ohsenyum : (8 Gambar) Bertuanya Perempuan Ini


Seorang gadis memandu kereta, lalu parking di kawasan yang tidak dibenarkan. Menyebabkan jalan tersebut sesak, dan kereta gadis ini pun di tunda. Jom kita lihat keadaan tu….

Ohsenyum : Nenek Menyertai Kelas Tarian Tiang


Seorang nenek berusia 72 tahun, Eva Ho menyertai kelas tarian tiang di sini pada setiap minggu. Ho merupakan bekas pesakit kanser payudara yang masih hidup dan dia mengekalkan kecergasan dirinya dengan menyertai kelas tarian itu.

Ohsenyum : Lintah Berwarna Merah Jambu


Lintah-lintah berwarna merah jambu hanya terdapat di kawasan Gunung Kaputar di negeri New South Wales, Australia.Sebelum ini, sejumlah penduduk tempatan telah melaporkan tentang penemuan lintah gergasi itu selepas hujan turun.

Tak Leh Senyum : Letak Bayi Dalam Peti Sejuk


Dalam satu kes penderaan yang mengejutkan, seorang lelaki dihadapkan ke mahkamah semalam atas tuduhan meletakkan anaknya di dalam penyejuk beku dengan tujuan untuk menghentikan tangisannya.

29 May 2013

Ohsenyum : Makhluk Asing Gila Kereta


Watched the alien vs car chase yet? Here's everything you need to know about the #strangeincident!

Video Makhluk Asing Yang Pelik….Dan Lagi Pelik….




Ohsenyum : Kalau Dah Jodoh Macam Ini


Kalau dah jodoh...insy Allah bahagia! jodoh kan di tangan tuhan....!! bersyukurlah!

Ohsenyum : Siapa lelaki ini??



Siapa lelaki ini, mempunyai tangan yang berurat-urat?? Dia ini seorang pelakon yang terkenal, berusia 44 tahun. Gambar ini di ambil semasa dia berada di New York sambil berjalan-jalan bersama keluarganya ke sekolah. Kenal tak???...

Tak Leh Senyum : Bayi Tersumbat Dalam Paip Kumbahan


bayi baru lahir diselamatkan anggota bomba 
Seorang bayi baru lahir diselamatkan anggota bomba selepas dia dibuang tersumbat dalam paip kumbahan di sebuah rumah di China.Bayi berkenaan diselamatkan dari dalam paip selebar 10 sentimeter yang terletak betul-betul di bawah sebuah tandas selepas beberapa pejalan kaki mendengar dia menangis.

28 May 2013

Ohsenyum : Lembu Yang Cute


Perna nampak lembu yang cute.....?? lembut ini mungkin hidup di kawasan sejuk...itu sebab dia nampak cute....

Ohsenyum : 7 Gambar Reka Bentuk Beg Yang Kreatif


Beg pelik dibuat oleh pasukan Etsy kedai Krukrustudio, beg ini datang dalam pelbagai bentuk, seperti ...


Tak Leh Senyum : Pintu Lif Bunuh Warga China


Seorang wanita di daerah Luohu di Shenzhen putus kepala selepas dia teperangkap pada pintu lif yang mengheretnya turun sehingga sekurang-kurangnya tiga tingkat.Mangsa dikatakan terlalu asyik dengan telefon bimbitnya hingga tidak menyedari lif itu rosak.

Tak Leh Senyum : Bunuh Ibu Sebab Sembunyikan Alat Kawalan Jauh

Seorang lelaki sanggup bertindak kejam terhadap ibu kandung dengan memukulnya menggunakan kayu hingga koma, gara-gara wanita itu menyembunyikan alat kawalan jauh pendingin udara bagi menjimatkan bil elektrik kediaman mereka dalam kejadian Jumaat lalu.

Ohsenyum : Ibu Kurung Anak Selama 11 Tahun


Wu Yuanhong dikurung selepas memukul budak 13 tahun hingga mati
Seorang lelaki yang menghidap sakit mental, Wu Yuanhong dikurung dalam sebuah kurungan sejak 11 tahun lalu di rumah ibunya di Kampung Lijiachong di sini.Menurut laporan media, Yuanhong dikurung selepas dia didakwa memukul seorang kanak-kanak berusia 13 tahun sehingga mati.

Ohsenyum : Lelaki Tua Yang Pelik


Lelaki tua tak sedar diri....harap maaf maklumat lelaki ini tidak ketahui... "malas nak cari " 

Ohsenyum : Wanita Cantik Pandu Trak "Lori"


Lisa Kelly adalah wanita kelahiran Michigan pada tahuin 1980. Di usianya yang masih muda, Lisa Kelly mengikuti sebuah rancangan reality show di History Channel, Ice Road Truckers. Dalam rancangan ini, anda boleh menyaksikan wanita cantik ini memandu lori-lori besar. Lisa memandu dengan santai seolah sedang memandu kereta peribadinya.

27 May 2013

Ohsenyum : Pelakon Dari Indonesia Dalam Filem Fast & Furious 6


"Saya rasa lebih selesa sekiranya kita berbicara dalam bahasa Melayu sahaja. Lagipun Malaysia dan Indonesia menggunakan satu bahasa yang sama," ujar pelakon Joe Taslim, 31, ketika membuka perbualan bersama Kosmo! menerusi panggilan telefon yang dibuat dari Los Angeles, Amerika Syarikat.

Ohsenyum : (8 Gambar) Basikal Pelik Dan Unik


pilih basikal mana korang suka......macam-macam ada!!!

Ohsenyum : Wajah Korea Sebelum Pulih Pembedahan Pelastik


Negara Korea Selatan ialah negara yang mempunyai kadar pembedahan plastik tertingi di dunia sekarang. Hadiah paling kerap diberi kepada pelajar yang menghabiskan sekolah menengah ialah pembedahan plastik. Kegilaan ini memberikan inspirasi kepada jurugambar Ji Yeo untuk menghasilkan set gambar Beauty Recovery Room.


Gambar ini sebelum wanita korea Selatan pulih sepenuhnya selepas pembedahan plastik. Sedihlah kalau semua perempuan cantik….kaum lelaki terpaksa kahwin 4 tau!!! :)

Ohsenyum : (8 Gambar) Minuman Yang Menarik Berbentuk 3D


Negara Jepun, Kazuki Yamamoto mempunyai kemahiran yang hebat dan kreatif. Dia boleh bentuk minuman tersebut menjadi lakaran yang menarik dan berbentuk 3D. Dia mampun buat seperti bentuk binatang dan orang yang terkenal atau watak-watak tertentu.

Ohsenyum : Tragedi Ngeri Impian Memiliki Pinggul Yang Cantik


Apryl Michelle Brown kehilangan kaki dan tangan
Seorang ibu kepada dua anak semalam menceritakan bagaimana impiannya untuk memiliki pinggul lebih menarik berakhir dengan tragedi apabila dia terpaksa membuang kedua-dua tangan dan kakinya, selain hampir-hampir menemui ajal.Apryl Michelle Brown tidak menyangka keputusannya memilih suntikan silikon di pasaran gelap menyebabkan dia berdepan maut.

Ohsenyum : Lahirkan Anak Di Atas Kerusi Roda


Amy Beth Cavaretta dalam perjalanan ke hospital untuk melahirkan anak kedua apabila bayi itu ‘tidak sabar’ menunggu lebih lama, memaksa proses itu berlangsung hanya di atas kerusi roda di luar hospital.Jurugambar akhbar South Florida Sun Sentinel, Emily Robinson memilih Amy sebagai subjek fotografinya kerana menyedari wanita terbabit mempunyai sejarah mudah bersalin. 

Ohsenyum : Ibu Paling Popular Di Negara Korea


Ibu ini adalah suri rumah Jung Da Yeon berusia 46 tahun dan mempunyai berat 70kg selepas melahirkan dua orang anak pada tahun 2003. Pada tahun yang sama, dia telah kehilangan 20 kg dalam tiga bulan kerana kawalan makanan sihat serta senaman yang kerap. 

26 May 2013

Ohsenyum : Mati Pucuk Guna Produk Perangsang Seks


 “Saya amat menyesal. Kini, kehidupan rumah tangga saya tidak sebahagia dulu lebih-lebih lagi apabila saya gagal menunaikan kewajipan sebagai seorang suami.“Mujur, isteri masih lagi menyayangi saya, bersabar dan setia bersama saya. Dia jugalah yang mencari doktor dan pelbagai cara lain bagi menjadikan saya kembali sebagai seorang suami sejati,” luah Arif, 33.

Ohsenyum : Penghibur Jalanan


bukan apa...memudahkan proses je...dia ini!! bijak-bijak!

24 May 2013

Ohsenyum : Budak 10 Tahun Gatal Nak Kahwin



Ohsenyum : Keadaan Tulang Bila Menggunakan Corset


Sebelum menggunakan Corset

Corset, mak ku cakap corset ini macam bengkung, bertujuan mengecilkan pingang agar kelihatan cantik. Corset biasanya di guna oleh kaum wanita…kalau lelaki tak pastilah juga…ada kot! Mari kita tengok keadaan tulang kita semasa memakai corset ini.

Ohsenyum : Artis Hollywood Minum Air Kencing Sendiri



Bintang pop pelik, Ke$ha didakwa meminum air kencingnya sendiri dalam klip video dari siri realiti televisyen saluran MTV, My Crazy Beautiful Life.Dalam rakaman itu, teman karib Ke$ha, Savannah, bercerita mengenai ibunya yang mengembara dengan seorang wanita yang meminum air kencing setiap hari.

Ohsenyum : Cuba Teka Siapa Perempuan Ini?


Cuba teka siapa perempuan ini??? Pasti korang tak kenalkan…Untuk pengetahuan korang dia perna berlakon semasa dia bayi lagi, rasanya korang pernah tengok ceritanya!!..


23 May 2013

Ohsenyum : Apa Yang Peliknya Ini?


Kenapa dengan wanita ini??

Ohsenyum : Kaki Guru Tertusuk Besi Demi Lindungi Murid



Seorang guru cedera selepas tertusuk besi kaki meja ketika melindungi muridnya apabila puting beliung yang membawa angin selaju 320 kilometer sejam (kmsj) menerbangkan sisa runtuhan di Oklahoma, kelmarin.Suzanne Haley yang melindungi murid di Sekolah Rendah Briarwood mengalami kecederaan serius apabila kaki kanannya tertusuk besi berkenaan.

Ohsenyum : (9 Gambar) Kebetulan


ada yang disengajakan ada yang kebetulan...

Ohsenyum : Pembedahan Bagi Wajah Baru


Seorang lelaki berusia 33 tahun di Poland menjalani pembedahan pemindahan keseluruhan muka tiga minggu selepas wajahnya cedera akibat kemalangan di tempat kerja, kata beberapa doktor.Mereka memberitahu, jangka masa tersebut merupakan yang paling pantas pernah dibuat untuk pembedahan seperti itu.

22 May 2013

Ohsenyum : Patung Pakaian Yang Bernafsu

Kalau ada kat negara kita...patung macam ini!! komfom suami-suami sanggup teman isteri pergi shopping...KAN!!

Ohsenyum : Pemindahan Jantung Pada Zaman Dulu



Gambar ini adalah mengenai pakar bedah jantung, Nampak bertapa susahnya mereka cuba menyelamatkan seorang insane. Hampir 23 jam mereka cuba menyelamatkan lelaki ini (pesakit) akhirnya mereka berjaya membuat pemindahan jantung.

Ohsenyum : Banduan Paling Muda Di Dunia



Fran├žois Bertillon yang berusia lebih kurang 2 tahun, telah ditangkap polis akibat melakukan kesalahan. Menurut pihak polis budak ini telah menggigit semua buah pear dari sebuah bakul tanpa kebenaran. Kata orang undang-undang tetap undang-undang kan….

Ohsenyum : (5 Gambar) Sedih Tengok Binatang Macam Ini


Seekor anak anjing hampir mati akibat tercucuk pokok Kaktus. Kes ini berlaku di Sun City West. Akihirnya mereka berjaya menyelamatkan anak anjing ini….Hebatkan!!


Ohsenyum : (8 Gambar) Gambar Yang Menghiburkan


Manusia ini memang pelik kan......!! tengok ini,,

21 May 2013

Ohsenyum : Pemuda Berusia 26 Tahun Bakal Menjadi Bilionair



Seorang pemuda berusia 26 tahun, David Karp bakal menjadi bilionair apabila syarikat Yahoo! bersetuju untuk membeli laman rangkaian sosial ciptaannya, Tumblr pada harga AS$1.1 bilion (RM3.31 bilion).Karp yang juga Ketua Pegawai Eksekutif Tumblr dijangka mengekalkan sebahagian besar kawalannya ke atas syarikatnya itu selepas penjualan tersebut berlaku.

Ohsenyum : Video Hubungan Sulit Seorang Isteri Terbongkar


'drama' hubungan sulit seorang isteri 

Sejumlah orang ramai menyaksikan 'drama' hubungan sulit seorang isteri yang berjaya dibongkar oleh suaminya sendiri di sebuah unit apartmen di sini baru-baru ini, menurut akhbar dalam talian Independent.ie semalam.Suami itu memasuki apartmennya semasa isterinya menjalin hubungan sulit dengan seorang lelaki lain.

20 May 2013

Ohsenyum : Tattoo Paling Gempak


 memang gempak lah...tatunya...!! 

Ohsenyum : Sungguh Pelik Peluru Melekat Didahinya



Seorang tentera mendapat gelaran Terminator Russia selepas imejnya memaparkan peluru di dahinya dibuang dengan playar, merebak di Internet, semalam.Klip video mengejutkan itu bermula dengan paparan jarak dekat kepala tentera terbabit dan menampakkan peluru secara jelas terlekat di dahinya. Seorang tentera lain kemudian membersihkan kawasan sekitar peluru itu dengan kain sebelum cuba menariknya dengan playar.

Ohsenyum : Gambar Cicit Keturunan Rasulullah S.A.W



Inilah cicit Rasulullah, iaitu anak ulamak besar Madinah Al-Munawwarah, Sayyid Yusuf Halim anak Syeikh Jameel Halim Al-Husaini. Keturunan Rasulullah s.a.w melalui Sayyidina Husain. Ingat lagi apakah gelaran Rasulullah s.a.w untuk zaujahnya (isterinya), iaitu Saidatina Aisyah R.A? Tak ingat...mungkin? Sebenarnya, Rasulullah s.a.w pernah menggelar Saidatina Aisyah R.A dengan gelaran Al-Humaira yang bermaksud putih kemerah-merahan.

Ohsenyum : Isteri Ke-14 Raja Mswati III Melarikan Diri


Tintswalo Ngobeni, 22 kiri, dan Raja Mswati III kanan

Seorang gadis kini memohon suaka di Britain selepas dia ingin dijadikan isteri ke-14 pemerintah Swaziland, Raja Mswati III.Tintswalo Ngobeni, 22, melarikan diri dari negara di selatan Afrika itu ke England ketika masih berusia belasan tahun selepas menarik perhatian raja berkenaan yang terkenal dengan gaya hidup mewahnya. Sebagai sebahagian daripada adat Swaziland, Mswati III, 45, dibenarkan memilih isteri baru pada setiap tahun.

Ohsenyum : Sanggup Bayar Makanan KFC Dua Kali Ganda


 Kita tahu negara Gaza, mengalami pergolakan. Disebabkan itu, banyak barangan dari luar negara tidak dapat masuk ke Gaza. Namun oleh kerana kehendak keperluan itu tinggi, maka mereka sangguo menyeludup masuk barangan dari luar melalui terowong bawah tanah.

Antara barangan yang di seludup masuk, makanan KFC. Mereka sanggup membayar dua kali ganda dari harga sebenar bagi mendapatkan makanan KFC. Sedih kan, syukurlah negara kita masuk aman dan damai…..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...