Help Me Pageviews Until 50M

31 March 2013

Ohsenyum : Aksi Yang Terlampau


nak tengok gambar sebenar...tengok betul-betul tau!!


Ohsenyum : Bayi Kedua Terbesar Di Britain



Seorang bayi di Britain dilahirkan dengan berat 7.02 kilogram secara normal, sekali gus menjadikannya, bayi kedua terbesar pernah dilahirkan di negara ini tanpa melibatkan pembedahan.Bayi yang diberi nama George King itu dilahirkan di Hospital Diraja Gloucestershire pada 11 Februari lalu.

Ohsenyum : Mata Remaja Perempuan Mengerikan



Seorang remaja perempuan di sini terkejut apabila diberitahu dia hampir hilang penglihatannya setelah sejenis parasit mula membiak pada kanta sentuh yang dipakainya dan mula merosakkan kornea matanya.

30 March 2013

Ohsenyum : Kartun Dora Yang Real


Korang tentu kenal kartun ini kan Dora The Explorer..... Ala selalu main di astro,channel 615 tak silap aku. Tak sangkah pula, terjumpa kartun dora yang real....

Ohsenyum :(8 Gambar) Lawak Di Hari Sabtu


Santai di hari sabtu....LOL

Ohsenyum :Seorang Lelaki Mengambil Gambar Mencemaskan



Seorang bekas penasihat undang-undang warga Ukraine mengambil gambar mencemaskan ini ketika mendaki bangunan dan bergayut dari menara di Kiev dan Moscow.Tanpa menggunakan alat keselamatan, pemuda berusia 26 tahun itu yang menggelar dirinya “Mustang Wanted” mempertaruh nyawa menerusi hobinya di peringkat ekstrem.

25 March 2013

Ohsenyum : Ada-ada Saja



Ada-ada saja....senyum jelah......

Tak Leh Senyum : Pengemis Pelik


Ini berlaku di negara china, pengemis ini macam memaksa orang ramai untuk menderma, demi wang semuanya sanggup kan.....

Ohsenyum : (9 Gambar) Wajah Mereka Hampir Serupa


Wajah mereka hampir serupa.......susah nak dapat wajah yang hampir serupa selain dari keluarga kita..

23 March 2013

Ohsenyum : Kempen Iklan Kereta Yang Pelik


 Inilah kempen iklan kereta Ford Figo Hatchback di negara India, Sangat pelik....orang yang terkenal di ikat dan dimasukkan dalam kereta. Mungkin ini menunjukkan kereta Ford mampun membawa penumpang.....

22 March 2013

Ohsenyum : Baju Dalam Yang Terbaik Untuk Wanita


Baju dalam yang sangat sesuai untuk wanita.....!!ada berminat nak beli?? untuk isteri kah!!

Ohsenyum : Cara Promosi Di China


Tak Tercapai akal ku.....

18 March 2013

Ohsenyum : (9 Gambar) Senyum Jelah Part 28


Ada-ada saje...senyum jelah..
Cara Kunci kereta terbaik

Ohsenyum : Wajah Pelacur Jalanan

Inilah wajah pelacur jalanan..ada siapa-siapa berminat...?

16 March 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...