31 October 2012

Ohsenyum : Bang Ambil Gambar Sayang Bang


Suaminya yang setia pada isterinya..sanggup mengambil gambar isterinya pada sesuatu misteri...cewaaa!

Ohsenyum : Pemandu Lori Kurang Peka


Inilah masalah pemandu lori yang kurang peka dengan papan tanda yang di berikan....lihat sendiri akibatnya!!

30 October 2012

Ohsenyum : Kenapa Lif Macam Ini Tak Ada Di Negara Kita


Alangkah bagusnya kalau ada lif macam ini....memang bestlah!!! tak perlu tunggu lama

29 October 2012

Ohsenyum : Koleksi Kemalangan Terbaik


Mungkin ini dapat membantu korang lebih berhati-hati.......

28 October 2012

Ohsenyum : Lampu Isyarat Terbaik


Kalau ada di negara kita ini lampu isyarat macam ini.....kan baik!

Ohsenyum : Rumah Paling Unik Dan Sempit



Inilah kediaman yang sempit , hanya boleh memuatkan beberapa orang sahaja. Kediaman ini berada di antara dua bangunan di kawasan Warsaw, Poland. Kediaman ini hanya mempunyai satu bilik yang bersambung dengan dapur dan tandas. Di sebabkan kesukaran mendapat rumah di negara itu, dengan adanya kediaman seperti ini dapat juga membantu kepada mereka yang memerlukan tempat tinggal.

Kediaman ini akan ditambah ruang kawasannya bagi membentuk rumah keselesaan penggunan-(DM) ohsenyum.com

Ohsenyum : Romanticnya Dorang Ini

Macam ini lah best...buat depan orang ramai...

27 October 2012

Ohsenyum : Perempuan Tak Suka Lelaki Berbadan Sasa


Ini buktinya.....mudah senang di fahami.....

26 October 2012

Ohsenyum : Guna Fizik Bila Pacik Trafik Tahan Anda


Memang orang ini bijaklah, tapi tak pastilah sama ada jawapannya betul atau sebaliknya. Apa-apa pun alasan paling terbaik untuk pacik trafik. Harap semua pacik-pacik trafik di luar sana, belajar fizik baru boleh jadi trafik....kan!

Ohsenyum : Perlu Peka Pada Persekitaran


Inilah akibatnya kalau tak peka pada persekitaran semasa memandu......lihat di hadapan...slow-slow lah pandu tu...

25 October 2012

Ohsenyum : Adakah Ini Keranda Dipermainkan?


Kalau keranda, memang kaum ini bermasalah....atau mungkin budaya mereka memang macam ini??

24 October 2012

Ohsenyum : Ada Juga Manusia Yang Bersikap Macam Ini


Terutamanya berkaitan masa ikut barisan panjang...

Ohsenyum : Ahli Silap Mata Yang Berbahaya


Berhati -hati apabila korang terjumpa ahli silap mata...terutamanya wanita!!!

23 October 2012

Ohsenyum : Wajah Jururawat Wanita Yang Cute

Jururawat wanita cute....mungkin lah kalau nampak keseluruhan muka dia...kan!!

Ohsenyum : Adegan Bunuh diri Bersama Seorang Kanak-kanak



Seorang lelaki yang sedang memegang kanak-kanak berniat untuk membunuh diri bersama kanak-kanak tersebut disebabkan pertikaian keluarga. Kanak-kanak tersebut baru berusia dua tahun.

Pihak bombo dan bersama polis segera ke tempat kejadian, dan melihat seorang lelaki bersama kanak-kanak berada di jendela bilik tidur mereka dengan kaki keluar dari tingkap. Lihat kesudahannya....


22 October 2012

Ohsenyum : Kemalangan Sampai Keluar Pemandunya


Kalau dah sampai terkeluar pemandunya...teruk benor lah tu!!

21 October 2012

Ohsenyum : Wajah Yang Mengoda


Mesti korang kecewa kan, sebab tutup bahagian dadanya.....!! aku faham...nak tengok juga ke?? tak pe, kali ini aku beri peluang korang untuk menikmatinya....

Tak Leh Senyum : Tembus Paip Didadanya


Kes berlaku di negara China. Walau pun batang paip tersebut telah menembusi badannya(dadanya), tetapi dia masih lagi boleh bergerak dan berjalan....HEBAT bukan!!

Ohsenyum : Filem Real "Dora The Explorer"


Siapa kah wanita ini? sebenarnya inilah pelakon bagi filem "DORA THE EXPLORER". Cute kah??? tak lah cute sangat...nama wanita ini "Ariel Winter". Walau pun ramai orang kata yang dia ini cute, cantik, comel...namun dia masih belum lagi berlakon dalam mana-mana filem di Hollywood.

20 October 2012

Ohsenyum : Cuba Cari Pencuri Dompet Dalam Video Ini


Anggap je diri korang sebagai POLIS, dan cuba menyisat kes kecurian yang berlaku dalam video ini. Kalau korang berbakat, pasti jump pencuri tu.. Semoga berjaya......

19 October 2012

Ohsenyum : Langgar Lari


Sudahlah langgar pejalan kaki....melarikan diri lagi!!...bodoh!!

18 October 2012

Ohsenyum : Lori Parking Pun Dilanggar


Apalah salah lori tu......!! huhuh agaknya cedera para pemandu tu...........

17 October 2012

Ohsenyum : Nak Sangat Ambil Gambar


Nafsu nak sangat bergambar.....

Ohsenyum : Video Wanita Bunuh Diri


Sepatutnya tajuk tu, tak leh senyum.....kan...mmmm!!..senyum je lah

14 October 2012

Ohsenyum : Lompatan Yang Tak Menjadi


Korang tengok sendiri.......Kalau suka Share, tak suka Comment....

13 October 2012

Ohsenyum : Kemalangan Yang Tepat Pada Sasaran

Kemalangan kali ini, memang tepat......dia mungkin selamat sekiranya dia menekan break!!

12 October 2012

Tak Leh Senyum : Pemandu Bas Orang Tua Di Tumbuk


Kasian orang tua ini, menjadi mangas keganasan. Dia dah lah orang tua.....kesan tumbukan budak tersebut menyebabkan orang tua ini, tidak dapat memandu dengan betul...korang tengok lah sendiri. Untuk mengetahui kisah sepenuhnya sila klik Sini

11 October 2012

9 October 2012

Ohsenyum : Tertinggal Sesuatu Di Airport

Mungkin ini barang yang ada cari selama ini.....kan!

8 October 2012

Ohsenyum : Cara Terbaik Ambil Gambar


Cara terbaik ambil gambar....memang terbaik lah......

7 October 2012

Ohsenyum : Cute Daripada Motorsikal

Memang cutelah daripada motosikal......nak berkenalan ke?

Ohsenyum : Rumah Kontena Yang Menawan

Rumah ini di perbuat daripada 8 kontena, dan ianya memakan masa yang lama untuk menghiaskan dalaman kontena tersebut. Kalau anda suka gambar ini  share dengan kawan-kawan ye... :P

6 October 2012

5 October 2012

Ohsenyum : Anak Dara Mandi


Anak dara mandi tu....siapa tak nak tengok???

Ohsenyum : Kereta Nissan GT-R Kemalangan


Tentu korang tahu kereta jenis Nissan GT-R kan...ala kereta sport tuuuu, tapi...tak guna kalau kereta cantik  pemandunya bodoh kan.........

4 October 2012

Ohsenyum : Lisa Surihani Buat Video Parody 5 Days MC


Memang cute kan kalau artis buat......hehe!


Ohsenyum : Jurutera Yang Kurang Bijak


Memang terbaik lah......bertua siapa yang tengok benda ini depan mata.............

3 October 2012

2 October 2012

1 October 2012

Ohsenyum : Apa Lelaki Tu Nampak

menarik sangat ke benda tu...?

Ohsenyum : Peragut Lagi Ganas


Bahayanya peragut, orang tengah tunggang motorsikal pun di ragut...issssss
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...