30 June 2012

Ohsenyum : Rasa Lain Tekak Tengok Video Ini

Macam ada sesuatu dalam tekak ini......korang rasa tak?


29 June 2012

Ohsenyum : Pelik Tapi Benar Bentuk Kemaluan

Kejap.....mesti korang klik ini, sebab nak tengok kemaluan kan....eeee....ok tengok lah!!


28 June 2012

Ohsenyum : Lif Masa Depan

Bestnya lif macam ini..sesuai sangat diguna oleh bos kita..... :)


27 June 2012

Ohsenyum : Gelagat Musim Euro 2012

ada saja yang tak kena dan melucukan..........


26 June 2012

25 June 2012

Ohsenyum : Depan Tiang Goal Pun Tak Boleh Masuk

Sedih tengok pemain bola macam ini........


24 June 2012

Ohsenyum : Nak Beli Komputer Surface, Fikir Dulu

Kadang kala, tak semua benda yang di buat oleh manusia sempurna....kan!!


23 June 2012

Ohsenyum : Perhatikan Dengan Teliti Gambar Ini

Korang dapat lihat, apa yang aku lihat.....??


Tak sakit ke..?

Ohsenyum : Nak Mati Dilenyek Kereta Api

Mati hidup kita di tangan tuhan.......Entah bila kita mati.....hanya Dia yang tahu....



22 June 2012

Ohsenyum : Berat Kucing Ini 12KG

berat gila kucing ini.......hanya di negara Japan


21 June 2012

Ohsenyum : Kucing Terlalu Gemuk

Kucing kalau gemuk, kita katakan comel.......tak simpatikah tengok kucing gemuk?? 


18 June 2012

Ohsenyum : Janji Dapat Main Golf

Main golf apa salahnya.....


Tak Leh Senyum : Anak Terkeluar Dari Kenderaan Semasa Kemalangan

Four teenagers...three of which are juveniles...are in custody following a weekend robbery in the depot district...that lead to a police chase and traffic crash. As you can see an 18-month-old child was ejected from of the s-u-v. The vehicle nearly landing on top of the toddler. That child able to stand and run back towards the vehicle. The child was hospitalized with non-life threatening injuries.



16 June 2012

15 June 2012

Ohsenyum : Alat Kunci Pintu Paling Canggih

Tak perlu guna kunci yang telah sedia ada....hanya mengetuk pintu sahaja..pintu boleh terbuka dengan sendirinya.....


14 June 2012

Ohsenyum : Keindahan Kuala Lumpur

 Kuala Lumpur singkatan: KL atau nama penuhnya Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, ialah ibu Negara dan bandar terbesar di Malaysia. Kawasan Wilayah Persekutuan ini yang meliputi tanah seluas 244 km2 (94 batu²), diduduki 1.63 juta orang mengikut banci tahun 2010. Kuala Lumpur tergolong dalam sebuah kawasan metropolitan besar yang turut meliputi sebahagian besar negeri Selangor, iaitu Lembah Klang, sebuah kelompokan bandar yang diduduki 7.2 juta orang, dan juga kawasan metropolitan yang paling pesat membangun di negara dari segi bilangan penduduk dan ekonomi.

Kuala Lumpur merupakan tempat letaknya Parlimen Malaysia, dan juga pernah menjadi lokasi cabang eksekutif dan kehakiman kerajaan persekutuan yang kini bertapak di Putrajaya sejak tahun 1999. Namun begitu, terdapat beberapa cawangan kehakiman yang kekal di ibu kota ini. 

Ohsenyum : Ada Juga Perempuan Bodoh Ye!!

Orang kata, manusia tak semuanya sempurna.......!! tapi kalau manusia jenis macam ini.......??


13 June 2012

Ohsenyum : Cara Tower Bridge Dibina


Tower Bridge adalah gabungan jambatan imbang dan gantung di London, England di atas Sungai Thames. Ia berdekatan dengan Menara London, yang memberikannya nama itu. Ia telah menjadi suatu lambang berikon London dan kadangkala tersilap panggil Jambatan London, sedangkan Jambatan London sebenarnya ialah jambatan berikutnya ke arah hulu.

Jambatan Menara dimiliki dan dikekalkan oleh Bridge House Estates, sebuah amanah dermaan yang dikawal oleh Perbadanan Bandaraya London. Jambatan ini terdiri dari dua menara yang diikat bersama pada tingkat atas dengan dua laluan mendatar yang direka bentuk untuk menahan daya mendatar yang dikenakan oleh bahagian jambatan yang bergantungan di kiri dan kanan.

Ohsenyum : Kalau Dah Pro Yang Menyimen

Cara menyimen.....memang terbaik lah!!


12 June 2012

Ohsenyum : Lukisan Dari Orang Sabah Lawak Suit

Apa macam ok tak??? ok bah kalau kau kan.....


ada banyak lagi lukisan dari orang sabah.....berminat sila klik Sini....jangan lupa Like facebook dia!!

11 June 2012

Ohsenyum : Hidup Kita Kadang Kala Bernasib Baik

Macam video ini........nasib menyebelahi mereka......kalau tak! kompom mati!!


7 June 2012

Ohsenyum : Baby Gila Sex

Macam keterlaluan pun tajuk tu kan.....tak apelah...korang tengok lah sendiri......


5 June 2012

4 June 2012

Ohsenyum : Kebolehan Sebuah Kenderaan

Jangan pandang rendah dengan kenderaan jenis macam ini....


Ohsenyum : Iklan Pepsi Max Paling Best 2012

Kebolehan orang tua.........! jangan pandang rendah pada orang tau ini....


3 June 2012

Ohsenyum : Budak Paling Hebat Main Bola Sepak

Hebat sunggup budak ini..................


2 June 2012

Ohsenyum : Baby Comel Tak Dapat Tidur! COMEL!!!

Comel sangat.......kongsikan dengan rakan-rakan anda di facebook ye...!!


1 June 2012

Ohsenyum : Tak Ada Rasa Bila Sepak Kemalauannya

Amerika got Talent...adalah satu program yang di buat, untuk mencari bakat seseorang atau berkumpulan...dan ini adalah salah satu bakat yang rasanya...tak perlu diperkatakan....tengok sendiri!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...